Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My tak apropo imion zakupiliśmy księgę imion i czytamy sobie co dane imię oznacza, jakie zawody najczęściej wybierają osoby noszące dane imię itp. To pozwala bardziej polubić dane imię, a niektóre od razu skazać na zapomnienie
Witam
Mam już synka Kubusia a teraz spodziewam się córki Bianki
nawet nie wiem jak wymyśliłam oba te imiona po prostu one najbardziej pasowały do nich od chwili poczęcia
pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamy
U nas dziewczynka będzie się nazywała Helenka i tego jesteśmy pewni:-) Natomiast dla chłopczyka ja bym chciała Maksymilian ale mąż coś kręci nosem i mówi, że sam coś wymyśli... I tego się boję;-)
Witam. U mnie ma być IGOR- MIROSŁAW albo LENA -ANNA. Ale wiem że mój mąż nie pojedzie sam zapisywać dziecka bo przy pierwszym ustalona była OLIWIA a on chciał zmienic na NICOLA. Ale na szczęście nie udało mu się to bo jakis inny tatuś zapisywał tak córcie i nie chciał powielać juz tego imienia.
U nas narazie wygrały bezkonkurencyjnie te imiona:
CHŁOPIEC- Aleksander, Wiktor
DZIEWCZYNKA- Julia, Róża, ;-)
Mi się oczywiście podoba mnóstwo innych ale M ma decydujący głos