Meryan
Fanka BB :)
Jest też oczywiście kilku Kevinów, Brajanów - dokładnie tak pisanych![]()
tak...w byłym przedszkolu u Mika był Brajan Snopek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest też oczywiście kilku Kevinów, Brajanów - dokładnie tak pisanych![]()
No wlasnie mam -ski i dlatego mi to fajnie brzmi. Zawsze tez mozna zapisac skrot imion JM i bedzie "Jego Magnificencja" ;-)
mama2010 Ada jako Ada, czy Ada od Adrianna ?
W sumie to jedno i drugie mi się podoba, ale tak pytam z ciekawości ;-)
Super u mnie też ma być Ada ale u mnie to tak od męża imienia bo Adam ,więc jak syn to Adam jak córka to Ada ale tez wciąz nie wiem czy Ada czy Adrianna bo to faktycznie 2 różne imiona.Taki problem też mialam z synem czy Kuba czy Jakub, zostało Jakub ale mówię KubaOd kiedy wiemy ze bedziemy miec coreczke zaczelismy intensywnie mysle o imieniu. Bardzo nam sie podoba Oliwia ale dzis przegladalam statystyki i jest to jedno z najpopulraniejszych imion w 2009 wiec odpada, bo nie chce zeby potem w szkole miala imie jak polowa dziewczynek. Nasza kolejna propozycja to Ada i chyba narazie tak zostanieFajnie mi sie kojarzy z takim malym urwiskiem
![]()