krisowa
Fanka BB :)
dobreNo nie wiem, u kumpeli z innego forum w 36 tc okazalo sie ze Natalka będzie miała na imie Tomek![]()
jak dobrze ze ja to akura zmartwienie mam z głowy, bo pewność mam na 1000000% choć nikomu nie życzę takiego stresu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobreNo nie wiem, u kumpeli z innego forum w 36 tc okazalo sie ze Natalka będzie miała na imie Tomek![]()

ostatnio przyjechala babcia z ciotka i kuzynka. Babcia twierdzi ze Ada brzydkie bo takie zwykle, lepsza bylaby Jessica albo Vanessa
ciotka sie ,,nie zgadza'' ( w ogole kto pytal je o zdanie ) bo Ada sie jej zle kojarzy, a kuzynka twierdzi ze Ala byloby ladniej
czy one sa normalne?? przeciez nikt nie pyta je o zdanie, a ja mam szeroko i gleboko... w d... czy im sie podoba czy nie
przeciez to nam sie ma podobac, kazdemu nie dogodzimy
chyba zgłupiały.I chyba teściowa myślała że jak mi ciotka tak powie to się dam przekonać
A jak to ja.Powiedziałam że nie ma mowy i dziecko od początku będzie w pampersach i juz.Nie za bardzo chyba wiedziały co powiedzieć
.A teściowa na koniec dodała że czas pokaże i może zmienie zdanie jak dziecko będzie miało dupkę odparzoną.No rzesz w morde.Ja swoje a ona swoje.To odpowiedziałam że są od tego odpowiednie maści żeby się nie odparzało.I temat się skończył.
. U mnie teściowa nie udziela mi dobrych rad, tylko jak mnie przez chwilę nie ma przy synu, to sama ukradkiem je realizuje. Są to oczywiście pierdoły, ale wk... mnie to strasznie
.