Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo dawno temu marzyłam o Julce... moja Chrzestna tak nazwała swoją córkę i raptem w przedszkolach roi się od Julek :/
Prawie 5 lat temu siostra urodziła córcie, chciała jej dać na imię Michalina - więc jej powiedziałam Zuzia.
O tamtej pory na każdym kroku słyszę o jakiejś Zuzi...
Są imiona, które będą popularne zawsze.
U nas ma być Gabryś na 100% i to był pomysł męża, na który wpadł podczas spaceru na urlopie po Gdańskiej plaży :-) jakby była dziewczynka to miała mieć na imię Amelka.U nas nadal nie doszliśmy do porozumienia.Ja chcę Gabriel a mój m Dominik.I on nie chce ustąpić i ja też nie chcę.Ech...
U nas nadal nie doszliśmy do porozumienia.Ja chcę Gabriel a mój m Dominik.I on nie chce ustąpić i ja też nie chcę.Ech...
Ja dałam mojemu pierwszemu synowi na drugie po tatusiu bo też moje pomysły mu się nie podobały a teraz jestem 4 lata po rozwodzie...U mnie za pierwszym razem bylo podobnie (ja chcialam Bartusia a moj ex Tomaszka), wiec poszlam na kompromis i dostal Tomasz Bartlomiej... po latach okazalo sie, ze za duzo bylo tych jednostronnych kompromisow, ale to inna bajka ;-)
Ja dałam mojemu pierwszemu synowi na drugie po tatusiu bo też moje pomysły mu się nie podobały a teraz jestem 4 lata po rozwodzie...
i dobrze na tym wyszlam widze z perspektywy czasu. Oszczedzilam sobie tylko nerwow na sady