Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przepraszam, ale strasznie mi to brzmi. Mało mamy polskich imion...
Alanek... to zaczęłam krzyczeć, żeby słyszała przez tel, że może co, jakiś Dawidek czy coś w tym stylu?!
za bardzo obie babcie protestują. Chłop byłby skłonny zrezygnowac z kacpra na rzecz innego imienia. Ale ja nie ustapię. Na zlość matuli odmrożę sobie uszy
:-) A Kacperek mi się podoba. jakby obie "baby" nie naciskały i nie krytykowały tak tego imienia sklonna bylabym zmienić na Wojtusia, Jasia, Maćka.
az sie boje
a z polskich zadne mi nie wpadlo w ucho i nie przpadlo szczegolnie do serca 

, no i ona ma Pawła a ja będę miała Piotra
za czasów małoletnich miałam chłopaka Szymona i siedzimy przed Bożym Narodzeniem u jego mamy i padł temat prezentów. I Szymuś wpadł na pomysł, że chce krzyżyk na łańcuszku. A jego mama: "Oszalałeś! Krzyż będziesz nosił?! Nie wiesz, że to się wiąże z tym, że później krzyż swój dźwigać będziesz?! Twoim krzyżem już jest to, że masz Szymon na imię." A on taki zdezorientowany: "A to dlaczego?" a mama: "No Szymon pomagał Jezusowi krzyż nieść nie?" a Szymuś: "To ja mu krzyż pomagałem nosić, a on mi skubany nawet w totka nie pomoże wygrać..." 
Mam nadzieję że będzie miał poczucie humoru także, oby tylko mnie do zawału nie doprowadzał
a Ja się pytam czy to o moim synu mówią bo chyba się pomyliły
Ale jest spod znaku bliźniąt czyli dwa wcielenia chyba skubaniec ma