Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przepraszam, ale strasznie mi to brzmi. Mało mamy polskich imion...
Alanek... to zaczęłam krzyczeć, żeby słyszała przez tel, że może co, jakiś Dawidek czy coś w tym stylu?!
za bardzo obie babcie protestują. Chłop byłby skłonny zrezygnowac z kacpra na rzecz innego imienia. Ale ja nie ustapię. Na zlość matuli odmrożę sobie uszy
:-) A Kacperek mi się podoba. jakby obie "baby" nie naciskały i nie krytykowały tak tego imienia sklonna bylabym zmienić na Wojtusia, Jasia, Maćka.
az sie boje
a z polskich zadne mi nie wpadlo w ucho i nie przpadlo szczegolnie do serca 

, no i ona ma Pawła a ja będę miała Piotra
za czasów małoletnich miałam chłopaka Szymona i siedzimy przed Bożym Narodzeniem u jego mamy i padł temat prezentów. I Szymuś wpadł na pomysł, że chce krzyżyk na łańcuszku. A jego mama: "Oszalałeś! Krzyż będziesz nosił?! Nie wiesz, że to się wiąże z tym, że później krzyż swój dźwigać będziesz?! Twoim krzyżem już jest to, że masz Szymon na imię." A on taki zdezorientowany: "A to dlaczego?" a mama: "No Szymon pomagał Jezusowi krzyż nieść nie?" a Szymuś: "To ja mu krzyż pomagałem nosić, a on mi skubany nawet w totka nie pomoże wygrać..." 
Mam nadzieję że będzie miał poczucie humoru także, oby tylko mnie do zawału nie doprowadzał
a Ja się pytam czy to o moim synu mówią bo chyba się pomyliły
Ale jest spod znaku bliźniąt czyli dwa wcielenia chyba skubaniec ma