Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gizmowa- O, my też chcieliśmy Emilkę za drugim razem, ale urodził się Eryk Podobała nam się jeszcze Matylda, teraz mam "fazę" na Luizę. A dla chłopca na razie pomysłów brak
My nie mamy wielkiego problemu z imieniem dla dziewczynki bo pozostaje typ, taki jak ponad rok temu, czyli Bianka lub Blanka. Natomiast z chłopcem pewnie zaczną się schody. Już wybór imienia dla Kajtka był wyzwaniem. Mi podoba się Antoni, Franciszek, Filip, a mojemu partnerowi Stanisław, Mieszko, Zbyszko.
Ja córce dałam na drugie imię po matce chrzestnej czy Julia Anna, jeśli drugie będzie też dziewczynką to też tak zrobie (obie matki chrzestne to moje siostry), a jeśli chłopcem to chyba właśnie po meżu będzie drugie.
dardnaskela z tymi drugimi imionami ustaliliśmy z S. tak samo. Powiedział, że jak będzie dziewczynka to chciałby, żeby nosiła moje imię jako drugie, więc powiedziałam, że jak będzie chłopczyk zrobimy analogicznie ;-) Całkiem niezły pomysł
jeśli będzie chłopak - a na pewno będzie to będzie Ignaś - wiemy to już od kilku lat a na dziewczynkę nie mamy jeszcze pomysłu - może Ula, Agnieszka...ale i tak będzie przecież Ignaś