Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
titilaya .. oj cieżko będzie TATĘ przekonac hiihih Ostatnio umowilismy sie, ze on dla dziewczynki a ja dla chłopca wybieram... i została Joanna... a mi sie strasznie to imie nie podobało grrr.. teraz juz sie przyzwyczaiłam...
Mi sie podobają oryginalne imiona ale mężowi nie więc staram sie wypośrodkowiać, dzla dziewczynki: Milena, Kamila, Magdalena, Wiktoria, dla chłopca Grześ, Emil. W każdym razie z uzgodnieniami poczekamy aż będzie wiadomo płeć.
Wczoraj mi zakomunikowała że jak będzie chłopiec to ma być Kamil albo Wiktor póki co czekam do 5 miesiąca zobaczmy co będzie. W pierwszej ciąży lekarz mi powiedział w 5 mies. że będzie dziewczynka no i urodziła sie dziewczynka
A my myslimy nad jakimis wloskimi imionami, bo moj chlopak jest Wlochem, wiec stwierdzilismy, ze jak dzieciatko dostanie nazwisko po tatusiu, to bardziej bedzie pasowac jakies imie tez w tym jezyku, wiec poki co dla chlopczyka mamy Angelo albo Alessandro a dla dziewczynki Stella albo Noemi, ale pewnie sie jeszcze wszystko pozmienia tysiac razy
My na razie roboczo nazywamy naszego dzidziusia "Staś" bo jesteśmy przekonani, że to chłopak... Ale gdyby ten plan nie wypalił będzie Hania albo Zuzia...