Devin
Moderator
Co to będzie jak będziesz w ciążyZ cyklu mój mąż, który nic mi nie pozwala robić
Ja: "miałam poodkurzać"
On: "ooOoOOo bo już Ci pozwolę"
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to będzie jak będziesz w ciążyZ cyklu mój mąż, który nic mi nie pozwala robić
Ja: "miałam poodkurzać"
On: "ooOoOOo bo już Ci pozwolę"
![]()
No ciekaweCo to będzie jak będziesz w ciąży![]()
oby jutro się pojawiła! Ja przed chwilą powtórzyłam i biel wizira, więc czekam na betę.A czyli już troche sie spodziewałaś, że może wyjść pozytyw, super
Tak, testowałam. Wciąż bez niespodzianek, nadal (nie)cierpliwie czekam na moją drugą kreskęa czuję się ok, chociaż dość okresowo.
Może dużo piłaś i dlatego takoby jutro się pojawiła! Ja przed chwilą powtórzyłam i biel wizira, więc czekam na betę.
No właśnie nie do końca się spodziewałam, szlam robić test i przyniosłam go do sypialni mówiąc do męża, ze na bank jest negatyw, a potem zonkale miałam te nietypowe objawy z ciała, natomiast po takim czasie niepowodzeń to sama wiesz dobrze z jaką dozą niepewności człowiek do wszystkiego podchodzi
![]()
Taaaak, tylko te plany zmieniają się raz na 20minO jaaa!! Ale super plany![]()
Czekam na betę!dobrze, trochę zmęczona. Miałam w piątek i wczoraj taki skurcze okresowe, ale dużo delikatniejsze i bardziej punktowe, więc tak czułam, że coś jest na rzeczy. No i też mam mega dużo śluzu i hardkorowy ból piersi plus są gigantami, chyba z 5 kg waży jedenale tutaj to akurat myślałam, że od proga.
No mam nadzieję, że będzie ta beta jeszcze dziśi wtedy we wtorek powtórka, a w czwartek w klinice mam umówioną.
A Ty dziś testowałaś? Jak się czujesz?
tak, dużo piłam poza tym ja sikam co 30 minutMoże dużo piłaś i dlatego tak![]()
Pokażeh, Chciałam sobie zrobić test ciążowy, zeby zobaczyć Ovi i nawet to mi się beznadziejnie wybarwiłoczy ja naprawdę nie mogę zobaczyć 2 kresek
![]()