• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Chciałabym za miesiąc. Ale jeżeli lekarz zobaczy, że mamy tylko jeden zarodek, to może zlecić dodatkowe badania ze względu na moje wcześniejsze poronienia. Zrobię je jak najszybciej, jak będzie potrzeba i transferujemy 🥹
Koniecznie przed transferem porób badania odnośnie poronień. Szkoda zarodka na transferowanie w ciemno zwłaszcza jak jest jakieś podejrzenie, że coś więcej może być powodem wcześniejszych poronień. Przed podejściem do swojego transferu jak czekałam na wynik pgta zarodka to starałam się w tym czasie wyprostować wszystko od stomatologa, przez wizytę u fizjo w celu pozbycia się napięć w miednicy, robiłam badania krwi, prostowalam wyniki B12( bo z nią mam problemy), robiłam histeroskopię z biopsją itp. Wiem, że jak jest zarodek to chce się jak najszybciej transferować ale czasami lepiej posprawdzac wcześniej wszystko co się da niż robić transfer w ciemno :) przynajmniej ja mam takie podejście, bo miałam jeden jedyny zarodek z 2 procedur i strasznie bałam się go ,,zmarnować".

Ja dziś miałam oficjalną betę w klinice, 14 dni po transferze. Przyrost ciagle w normie, hcg rosnie w dobrym tempie, więc jest dobrze. Wizyta serduszkowa dopiero za 2 tyg, 7 listopada czyli 27 dpt.

Załączniki

• Screenshot_20251025_095329_Chrome.jpg
    Screenshot_20251025_095329_Chrome.jpg
    183,5 KB · Wyświetleń: 96
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry