Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ok rozumiemzdaje mi się, że pisała jakiś czas temu, że ostatnią procedurę będzie przechodzić bez forum.
ja teżOk rozumiem
Mam nadzieję że wróci i rozwali system![]()
Trzymam kciuki, ja teraz zmieniam też klinikę...Przykro mi
Ja jeszcze daje mu szanse. Wizytę mam 12 grudnia także zobaczymy
Przelać do strzykawki insulinówki i wymieniać igły po prostu. Tak zazwyczaj dziewczyny robią.Hej dziewczyny. Pewnie temat już był. Mam stosować accofil co trzy dni 1/3 ampułki. Jak to ogarnąć?Mam wbić 1/3 a resztę wyrzucić?
dziewczyny jakoś do innej strzykawki nabierały 1/3 dawki.Hej dziewczyny. Pewnie temat już był. Mam stosować accofil co trzy dni 1/3 ampułki. Jak to ogarnąć?Mam wbić 1/3 a resztę wyrzucić?
Niby proste a skomplikowanedziewczyny jakoś do innej strzykawki nabierały 1/3 dawki.
Ja nie potrafiłam tego ogarnąć, kupiłam pojemnik sterylny na mocz, przelewałam tam całą dawkę i nabierałam sobie strzykawką 1/3![]()
Nieeee. Wlewalam całość do pojemnika i naciągałam równe części do 3 strzykawek . Ja akurat miałam z igłami . Też miałam co drugi dzień 1/3 ampułki . W ampułce z tego co pamiętam jest trochę więcej płynuNiby proste a skomplikowanei resztę wylewałas?