• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

no nic, trzymam dalej, tyljo chciała bym powiedzieć że zaraz muszę iść młodego kąpać i kłaść spać bo w końcu po 3 tygodniach wrócił do przedszkola 🫣🫣 A z zacisnietymi kciukami troszkę, no ciężko będzie 🤣🤣❤️
A moja ma dzisiaj dzien dobroci, zeby miec święty spokój to jej na wszystko pozwalam, teraz aktualnie bajkę oglada ( juz słyszę ta histerie jak zaraz wyłączę i wygonie do kapania😂🤣😂

reklama
@mariposa_ jak dzisiaj humor i emocje?
Ja jeszcze zupełnie się nie znam na tych tematach więc nie chciałam ci pocieszać nie mając żadnej wiedzy. Ale mam nadzieję że dzisiaj wizyta sprawi że będziesz miała lepszy dzień.

Ja mam jutro o 7:40 kontrolę żeby sprawdzić jak tam rosną jajeczka.

@mariposa_ jak dzisiaj humor i emocje?
Ja jeszcze zupełnie się nie znam na tych tematach więc nie chciałam ci pocieszać nie mając żadnej wiedzy. Ale mam nadzieję że dzisiaj wizyta sprawi że będziesz miała lepszy dzień.

Ja mam jutro o 7:40 kontrolę żeby sprawdzić jak tam rosną jajeczka.
Klinika potrzebuje wyników hormonów z ostatniego dnia stymulacji, właśnie nie nich byłam. Wizyty już nie mam żadnej, do soboty wypoczywam, dzisiaj wieczorem aplikuje wyzwalacz.
Dzisiejsze wyniki jedynie powiedzą czy nadaje się na świeży transfer.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry