Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba nie ma na to złotej rady, podobno dziewczynka jest łatwiej niż chłopca, ale to tak naprawdę zależy od indywidualnego podejścia dziecka. U nas było ciężko, niby siadał chętnie na nocniczek, ale długo to zajęło, w dzień bez pieluchy za to na noc była zakładana, bo wogole nie czuł potrzeby żeby wstać na toaletę. Jeszcze czytaliśmy książeczki „mamusiu chce siusiu”, „ robię siku na nocniku” , także myślę że tylko uświadamiać do czego to służy aż w końcu samo poczuje że też chce tak robić. Życzę powodzenia i wytrwałościHej u nas wszystko ok, Ania ma juz 2.5 roku, wreszcie zaczyna gadac ale nadal chodzimy do logopedy i na terapię sensoryczną. Muszę wreszcie zaczac próby odpieluchowania, na razie nie woła siku. Jakies rady???
Ja wciąż dochodzę do siebie po operacji ortopedycznej. Wolno to idzie. Włosy wypadają mi garściami. Zamierzam iść na kolejny transfer jak opanuję trochę te ewidentne niedobory… Ale przynajmniej rozstaw nóg mam 50 cm może nawet 52 cm. Powinno byc ciut wygodniej podczas transferówCo tu Tak cicho ostatnio?
Wam też się zmienił wygląd forum?
Super ze dochodzisz do formy, lepiej powoli ale skutecznie!! Suplementujesz cos?Ja wciąż dochodzę do siebie po operacji ortopedycznej. Wolno to idzie. Włosy wypadają mi garściami. Zamierzam iść na kolejny transfer jak opanuję trochę te ewidentne niedobory… Ale przynajmniej rozstaw nóg mam 50 cm może nawet 52 cm. Powinno byc ciut wygodniej podczas transferów![]()
Fajnie ze piszeszSuper ze dochodzisz do formy, lepiej powoli ale skutecznie!! Suplementujesz cos?
A masz w badaniu gleboki niedobór monocytow?Fajnie ze piszeszTak Wit d, magnez i to Colostrum ale to wciąż mało. Zrobię morfologię i pójdę do tego hematologa (obiecałam ortopedzie). Z ciekawostek wrzucilam te swoje dziwne wyniki immunologiczne AI i ona gada że trzeba sprawdzić funcje szpiku bo to może być zespół monoMac. U tego lekarza jeszcze nie byłam. Dam potem znać czy zagadka skrajnie niskiego interferonu rozwiązana.
A masz w badaniu gleboki niedobór monocytow?
Głęboki NIE ale poniżej normy. Procentowo 5,1 przy normie od 6-12. I za wysoki procent niedojrzałych granulocytów 1,40 przy normie 0,1do 1. Zobaczymy jak teraz wyjdzie .A masz w badaniu gleboki niedobór monocytow?
Jedna koleżanka się nie doczekała. A druga czekała jakoś 3 miesiące. Chyba zależy od wielu czynników.Hej dziewczyny.
Czekam na komórkę dawczyni po 5 transferach (w tym 1 poronienie), z których nie mam dzieci.
Do IV z komórką dawczyni zakwalifikowaliśmy się 4 stycznia, kożystamy x banku komórek z Hiszpanii. Ostatnio dowiedziałam się że możemy tam czekać nawet 6-mcy. Teraz mam 43 lata i nie bardzo chcę czekać tak długo. Czy macie doświadczenie czy w polskich bankach komórek czeka się krócej?
Nie wiem też czy w trakcie programu rządowego mogę zmienić klinikę.
Jeśli macie informacje w tym temacie to będę wdzięczna.