Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukiMy czekamy na info… oddaliśmy materiałi czekamy na wiadomości o postępach. Oby…
![]()
Wszystko na to wskazuje. Póki co mamy cztery zarodki i czekamy na postęp hodowli.Mam nadzieję![]()
Super. My jeszcze trochę poczekamy. Nowy cykl zacznie się dopiero pod koniec tygodnia i wizyta tuż po świętach a ewentualny transfer Ok 20 kwietnia.Wszystko na to wskazuje. Póki co mamy cztery zarodki i czekamy na postęp hodowli.
OMG! Masę leków!U mnie to się zmienialo w czasie, bo dochodzilo w kolejnych próbach coraz więcej leków ale były pewne stałe- w 2 dniu miesiączki kontrola hormonow i endometrium i włączenie estrogenów, ja miałam te wcierane w udo (Divigel). Kolejna kontrola endometrium po tygodniu i w terminie owulacji badanie hormonów i endometrium. 5,5 dnia przed planowanym transferem włączenie progesteronu jeśli mój własny pozwalał tzn był odpowiednio niski (jesli już sam zaczął rosnąć cykl był kasowany bo to świadczylo o przedwczesnym dojrzewaniu endo). Ja brałam w iniekcji Prolutex 2xdz i dopochwowo Cyclogest 3xdz. Do tego oczywiście przez cały okres starań metylowany kwas foliowy. W 5 dniu po owulacji czyli u mnie w 19 dniu cyklu był transfer i nadal duże dawki hormonów. Estrogen do końca 1 trymestru a progesteron w zmniejszanych dawkach ale prawie całą ciążę. Ja w udanym cyklu miałam też steryd, Acard, Clexane, a w tuż przed transferem i pierwsze tygodnie po także Accofil i Smoflipid ale to już dość niestandardowo (10 próba in vitro = desperacja).
Także luzik.![]()
Ja mam ogromną adenomiozę calej przedniej ściany macicy plus miesniak. I co? Wlasnie tam postanowiła się zagnieździć Diablica. SkutecznieOMG! Masę leków!Mnie trochę martwi endo przy mojej adenomiozie i endometriozie.
Do tego hashimoto i hiperprolaktynemia.
Od jakiegoś czasu jestem na różnych lekach, po drodze była stymulacja. Nie wiem jak Wy, ale ja zawsze chuda, teraz dynamicznie tyje. Przeraża mnie ilość tych leków.
![]()
Spokojnie! Po porodzie schudnieszOMG! Masę leków!Mnie trochę martwi endo przy mojej adenomiozie i endometriozie.
Do tego hashimoto i hiperprolaktynemia.
Od jakiegoś czasu jestem na różnych lekach, po drodze była stymulacja. Nie wiem jak Wy, ale ja zawsze chuda, teraz dynamicznie tyje. Przeraża mnie ilość tych leków.
![]()