kataryna83
Fanka BB :)
Słyszałam o powiedzeniu" po ananasie słodki smak ..." ale w naszym przypadku to chyba nie istotneNo właśnie… pierwsze słyszę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Słyszałam o powiedzeniu" po ananasie słodki smak ..." ale w naszym przypadku to chyba nie istotneNo właśnie… pierwsze słyszę![]()
Oj czy zdążę kupić bo nie mam takichNa transfer koniecznie trzeba miec skarpetki w ananasyto stara prawda
jak mi moj absolutnie niewierzący w przesądy doktor to powiedział to mialam takie na kazdej wizycie kontrolnej przed transferem i w ciązy tez
do tej pory mam kilka par
![]()
Oj czy zdążę kupić bo nie mam takich
Już szukam.
Ja przesądna też nie jestem ale zawsze spróbować warto.
To już tuż tużNo to mam wieści z kliniki.
Pięć komórek dawczyni dostaliśmy i wszystkie prawidłowo zapłodnione.
Jak się dowiedziałam że dzięki nim nasze szanse wzrosły z 5% na 50-60% to jestem w szoku.
Mąż już się zmartwił że jak uda nam się za pierwszym razem to co zrobimy z resztą zarodków.
Oczywiście dwóch na raz nie dostaniemy.
Tak czy siak transfer w środę o 14.00
Proszę o wsparcie mentalne![]()
Na pewno jakieś odpadną do 5 doby więc na razie nie ma się co martwić ilością! Kciuki!No to mam wieści z kliniki.
Pięć komórek dawczyni dostaliśmy i wszystkie prawidłowo zapłodnione.
Jak się dowiedziałam że dzięki nim nasze szanse wzrosły z 5% na 50-60% to jestem w szoku.
Mąż już się zmartwił że jak uda nam się za pierwszym razem to co zrobimy z resztą zarodków.
Oczywiście dwóch na raz nie dostaniemy.
Tak czy siak transfer w środę o 14.00
Proszę o wsparcie mentalne![]()