kataryna83
Fanka BB :)
Gratuluję. SuperDzisiaj odważyłam się zrobić pierwszy test w 7 dpt. Może jutro zrobię pierwsza betę. Dziewczyny, wiele razy w życiu robiłam test, ale jeszcze nigdy nie widziałam dwóch kresek.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluję. SuperDzisiaj odważyłam się zrobić pierwszy test w 7 dpt. Może jutro zrobię pierwsza betę. Dziewczyny, wiele razy w życiu robiłam test, ale jeszcze nigdy nie widziałam dwóch kresek.![]()
Dziękuję Kataryna83.Gratuluję. Super
Spokojnie. Będzie dobrze.Dziękuję Kataryna83.Jutro idę na betę, ale jeszcze boję się cieszyć.
Wow superSpokojnie. Będzie dobrze.
Ja wczoraj byłam na becie i wynik dopiero dziś: 10118. Przyspieszam badanie USG jak się da.
Piękny wynikSpokojnie. Będzie dobrze.
Ja wczoraj byłam na becie i wynik dopiero dziś: 10118. Przyspieszam badanie USG jak się da.
USG jutro po południu. No i wkradł się błąd w mojej informacji bo teta nie 10 118 tylko 19118 ml (chyba przes to 0 obok 9)Piękny wynikByle do USG!
![]()
Ale szybuje!USG jutro po południu. No i wkradł się błąd w mojej informacji bo teta nie 10 118 tylko 19118 ml (chyba przes to 0 obok 9)![]()
No prosze kolejna z blizniakamiAle szybuje!Super wynik! Trzymamy kciuki za jutrzejsze USG! Cieszę się razem z Tobą!
Ja mam wynik bety z dzisiaj, czyli 8dpt. 181,64
Super. Też masz przyrosty powyżej normy. To bardzo dobry znak.Ale szybuje!Super wynik! Trzymamy kciuki za jutrzejsze USG! Cieszę się razem z Tobą!
Ja mam wynik bety z dzisiaj, czyli 8dpt. 181,64
Jutro u siebie podejrzę co tam się wyklułoNo prosze kolejna z blizniakamisuper!!!