reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

in vitro z komórką dawczyni

Dziewczyny, są wyniki badań genetycznych. 5 z 6 jest ok! Tylko niestety komplikacji ciąg dalszy. Ułamała mi się ósemka 10 dni temu. Trzeba było ją wyrwać i wziąć antybiotyk. I całe naprawianie flory bakteryjnej wg pomysłu dr Ż szlag trafił. Biorę te probiotyki ile się da ufff

reklama
Dziewczyny, są wyniki badań genetycznych. 5 z 6 jest ok! Tylko niestety komplikacji ciąg dalszy. Ułamała mi się ósemka 10 dni temu. Trzeba było ją wyrwać i wziąć antybiotyk. I całe naprawianie flory bakteryjnej wg pomysłu dr Ż szlag trafił. Biorę te probiotyki ile się da ufff
A kiedy planujecie transfer? Taki wynik zarodków to super dobrze!

Weź sobie colostrum i insulinę. Może pomoże odbudować florę.

Ani jeden ani drugi. W zyciu nie bylam u immunologa. Zlecila moja dr prowadząca w Sonokard we Wrocławiu
Dzięki za odp. Ja właśnie jestem po wizycie u Pani dr w medart. Powiedziała, że mam się skontaktować z immunologiem dr Pasnikiem(kiedyś już u niego bylam) bo wynik allo mlr wynosi 0. Są dwie opcje aby go podbić, albo szczepienia limfocytami partnera albo immunoglobulina. Czy ktoś tutaj na forum jest po takim leczeniu?

Dzięki za odp. Ja właśnie jestem po wizycie u Pani dr w medart. Powiedziała, że mam się skontaktować z immunologiem dr Pasnikiem(kiedyś już u niego bylam) bo wynik allo mlr wynosi 0. Są dwie opcje aby go podbić, albo szczepienia limfocytami partnera albo immunoglobulina. Czy ktoś tutaj na forum jest po takim leczeniu?
Lekarka z medartu tak powiedziała? Przeciez w medarcie jest immunolg dr dworacki. Co do wspomnianego lekarza z Łodzi. Byłam. Mam bardzo mieszane uczucia. Długo by to tłumaczyć. Mam nietypową przypadłość brak wystarczającego poziomu interferonu gamma. Akurat ten problem został całkowicie zignorowany.leczenie typowe jak wszystkich innych dziewczyn w poczekalni.
Do teraz nie rozumiem po co ładowano we mnie sterydy. Rozmawiałam o tym z jeszcze kilkoma immunologami. Nic sensownego nikt nie wymyślił. A pewien lekarz jak mu powiedziałam o tych o szczepieniach w Łodzi to powiedział że za taką głupotę powinno się karać i fakt, że uwierzyłam na słowo pewnej ginekolog nie zwalnia mnie z myślenia.
Miałam też immunoglobulinę ( intratect z 12 tyś mnie kosztowal- beta po nim nawet nie drgnęła) w moim przypadku kasa wyrzucona w bloto. Choć i tak wolałabym te immunoglobuline niż te szczepienia.

Niestety nie udało mi się namówić nikogo na wlew interferonu ale dr w medarcie zrobił mi jeszcze badania dq2 dq8 i oczywiście mam te nietolerancje glutenu . Zrobił też biopsje która wykazała że mikroflora pozostawia wiele do życzenia.
Jakbyś miała jakieś szczegółowe pytania to pisz w wiadomości prywatnej.

Ostatnia edycja:
Do góry