kataryna83
Fanka BB :)
Teraz jadę w sobotę i może w poniedziałekJak na 7 dpt to super wynik, ja w udanym transferze mialam w tym dniu bete 56będziesz teraz sprawdzać co 48h podwajanie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz jadę w sobotę i może w poniedziałekJak na 7 dpt to super wynik, ja w udanym transferze mialam w tym dniu bete 56będziesz teraz sprawdzać co 48h podwajanie?
Koniecznie daj znać, jak jutrzejsze wynikiTeraz jadę w sobotę i może w poniedziałek
Mam wynikiKoniecznie daj znać, jak jutrzejsze wyniki![]()
Mam wyniki
Beta 304.4 dziś 10 dpt
Progesteronu nie badamy bo jakbiore leki to jest niemiarodajny- tak powiedziała położna.
DziękujęCudnie!!!
Toż to idealne informacje na majówkę! Gratuluję i trzymam kciuki za piękne przyrosty!!!
![]()
Na usg zapisałam się dopiero na 21 mają. Chyba się nie doczekam.Wow co za super wynik, a moze blizniakigratulacje z calego serducha i czekamy na usg
![]()
O! Jeśli mój jutrzejszy transfer się uda, to będę w podobnej sytuacji… przed 46Spokojnie będzie dobrzeja urodzilam 2 tygodni przed 46 urodzinami
wiec oczywiscie uwazam, ze mialam 45
![]()
Trzymam kciuki.O! Jeśli mój jutrzejszy transfer się uda, to będę w podobnej sytuacji… przed 46![]()