reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

madzia tamten juz sprzedalam na allegro zaraz po tym jak go zakupilam ;)
Musze pochodzic po sklepach, nie ma innej rady, ale poki co jest mi bardzo wygodnie w tych sportowych a jednak wollabym cos bardziej sexi ;) z koronkami itp

reklama
nimfii no tak, bo oprócz dobrze dobranego rozmiaru też istotne jest wybrać model dobry dla siebie. Bo wiadomo, sa też różne kształty biustu. No i ramiaczka, ze ważne zeby sie dało dopasować do siebie:tak:

A ja miałam 3 miesiące fajnie prawie jak w zegarku @ a teraz mam 47 DC i nic:-( Chyba znów się zepsulam. W ciązy nie jestem bo dziś testowałam (przyznam szczerze, że miałam ciuchuteńką nadzieję że może jednak...).

onanana nigdy nie mow nigdy... Chyba ze bedziesz miala juz @ :-D Moja kolezanka miala owulacje opuzniona az o 3 tygodnie! Wlasnie tak sobie robila testy i robila i wychodzily negatywne. I myslala o co kaman.... Okresu nie ma juz 3 tyg jak powinien byc, testy negatywne... poszla na badanie krwi i okazalo sie ze jest w ciazy tylko wlasnie ta owulke miala opuzniona az tak dlugo. Potem miala 2 terminy porodu - inny wg. OM a inny wg USG odlegly az o 3tygodnie! Ale w koncu sie pokierowali lekarze terminem wg USG :tak:

Nimfii zgadzam sie, bo ja tak miałam jak zaszłam w ciążę z Mają. Owulkę miałam bardzo późno ale wszystko z pełną świadomością bo obserwowałam cykl. Teraz jednak wiem, ze test jeśli miał wyjśc pozytywny to powinien być taki wczoraj bo w tym cyklu przytulaliśmy się tylko raz w 11DC (teraz jest 48DC) więc nawte jeśli owulka byłaby tak szybko to już bym była w ciąży .

reklama
onanana u nas przytulanki średnio raz w tygodniu ;-) Tez je dobrze pamietam w ktorym dniu cyklu sa.... W sumie fajnie jest jak sie ma ta pewnośc kiedy jest owulacja.
Jak zaszlam w ciaze z Kuba to mialam calkiem dziwnie.... Bo robilam sobie wtedy testy owulacyjne w zasadzie po to aby wiedziec kiedy mam dni plodne i zeby w tych dniach sie nie kochac coby w ciaze ie zajsc. No i przez tydzien wychodzily mi testy owulacyjne negatywne wiec zglupialam. Pomyslalam ze przegapilam ten moment owulki i ze juz na pewno po niej (test wskazuje wynik pozytywny na 2dni porzed owulką) - a tez byla przedemna wlasnie :-p No i przez ta pomyslke albo dzieki niej Kubus jednak jest ;-)
Tez zawsze miala cykle regularne. Gdy nagle nas zaskoczy ten nieregularny to sie zaczynamy gubic :tak:

Do góry