reklama

irlandzki paszport dla malucha

reklama
czesc u mnie status od 3 tyg Received on 31/05/2010 and is being checked porazka mi nie chca dac bo nie mam udokumentowango okresu 13 dni...ale walcze dalej ciekawe co tym razem powinni mi juz wydac ten paszport za wytrwalosc!!!
AGA ile ty w sumie czekalas???
pozdrawiam

Dziewczyny jak wysyłałayście dodatkowe dokumenty to na jaki adres?? bo musze dosłać tą formę A a nie za bardzo znam adres babka na poczcie powiedziała że musi być bardziej sprecyzowany inaczej forma może zaginąc w akcji :sorry2:

Dziewczyny jak wysyłałayście dodatkowe dokumenty to na jaki adres?? bo musze dosłać tą formę A a nie za bardzo znam adres babka na poczcie powiedziała że musi być bardziej sprecyzowany inaczej forma może zaginąc w akcji :sorry2:
a nie wyslali Ci koperty zwrotnej?bo do Ciebie chyba dzwonili,tak?:dry:moze zadzwon tam i zapytaj jak to doslac coby doszlo..
ja zawsze dostaje koperte ale niestety nie wiem jaki tam jest adres na niej:sorry2:Wiem ze jest napisane passport express m.in. plus cos dlugopisem nabazgrolone nad adresem,domyslam sie ze imie i nazwisko babki,ktora rozpatruje aplikacje...

ja tez nie dotalam koperty z adresem zwrotnym,ale na liscie ktory byl dolaczony do odeslanych dokmentow,byl nr tel.
zadzwonilam i babka powiedziala mi na jaki adres mam odeslac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry