reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

sylwia532 pisze:
catherinka pomidorowa mozna,gl chodzi o to ze surowe pomidory moga choc oczywiscie nie musza uczulac-wszelkie przetwory sa dozwolone

Poważnie??!!?? No to ja nieźle niedoinformowana jestem... To super! Jutro w takim razie robię pomidorową!!! :D Ja będę szczęśliwa, a Marcin to chyba skoczy pod sufit - uwielbia tą zupę :-)

reklama
catherinka tak gdziesz wyczytalam i polozna mi tez mowila-ale wiadomo co polozna czy lekarz to inna opinia

ale wiem np.ze kompot z truskawek mozna-a na swieze trzeba uwazac
tak tak przetwory mozna
ale wiadomo kazy dzieciak inaczej zaraguje-ja jadlam pomidorowa i ok

a mam pytanie jaki jest czas przenikania jedzonka do mleczka i po jakim czasie mozna spodziewac sie jakichs objawow???

Catherinka- niedoinformowana to jestem ja.
Jadłam nawet surowe pomidory i ogórki.
Ale małej nic nie było, wiec chyba faktycznie nie ma diety, tylko trzeba obserwowac dziecko.

sylwia532 dzięki, zapomniałam, że istnieją strony z przepisami :laugh: ...cóż, zdecydowanie ZA MAŁO snu ;)
Znalazłam już przepis przez kogoś polecany, więc może jutro się zabiorę (nie mam w domu płatków, a wyjść do sklepu nie mogę, bo jestem sama >:( )

catherinka pisze:
Podobno najlepiej jest co kilka (~3) dni wprowadzać nowy produkt.

Catherinka, ja gdzieś wyczytałam, że należy odczekać aż tydzień po wprowadzeniu nowego produktu :). Ja w niedzielę wypiłam kawę zbożową i mały dostał 2 plamki, więc jak znikną, to zrobię powtórkę, żeby przekonać się czy to oby na pewno przez kawkę...

reklama
ja staram się jeść naprawdę ostrożnie jednak i tak czasem się przeraźliwie kręci i trzeszczy jeszcze nie ryyczy ale się wije i nagle po mękach wystrzały słychać a praktycznie nie jem dżemów miodu nic z kakao czy czekoladowego a także nie można nic na drożdżach tj takich typowych drożdżówek chałek itd unikam sztucznych soków , jem nabiał pieczone i gotowane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry