Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
brzoskwinie z puszki mozna,tak mi powiedziala poloznaagao pisze:ja zjadłąm 2 kawałki brzoskwini z puszki mały przeżył ale nie wiem czy wskazane raczej nie ale ryzyk fizyk spróbuj kawałek zobaczysz
idę po sucharki bo padnę z głodu
suszi pisze:W poniedziałek byliśmy z Zosią u lekarki( tego dnia wszystkie plamki zlały się w całość , zbladły i utworzyły na skórze taką suchą , szorstką w dotyku skorupkę), która powiedziała ,że wygląda jej to na uczulenie na oliwkę i kazała przestać ją stosować, kąpać Zosię w Oilatum i smarować takim kremem , którego próbki nam dała , a jak zadziała , to mamy go kupić i stosować.Z dnia na dzień skóra Zosi wygląda coraz lepiej, jednak nie jestem przekonana do tego ,że to alergaia na oliwkę, bo czemu nie pojawiła się na całym ciele, tylko na wybranych miejscach i czemu robiła się bardziej lub mniej czerwona o róznych porach, skoro ja oliwkowałam Zosie tuż po kąpieli(czemu wtedy nie była najintensywniejsza?).Poza tym słyszałam,że po kąpielach w Oilatum i stosowaniu tego kremu , znikają wszystkie wysypki , niezależnie od ich pochodzenia.