Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak na razie piłam tylko napój truskawkowo- malinowy i nic nie było. Ale tych świeżych truskaweczek to się trochę boję. A sezon się będzie kończył........
u nas najpierw bez przeszkód został przyjęty świerzy koktajl truskawkowy, potem truskawki sztuk 3, a dziś już trochę więcej ich było - mam nadzieję, że przejdą bez echa ;D
u nas po zjedzeniu ciasta z truskawkami nic nie bylo , teraz kolej na same truskawki, ale troche sie boje zeby nie bylo tak jak z pomidorami , jak jadlam kanapki z pomidorem to nic sie nie dzialo, ale jak zrobilam sobie salatke z 2 pomidorow to Selinka byla cala w czerwonych kropkach i ta wstretna wysypka schodzila przez 4 dni
NIe jedzcie kalafiora!!!!!!!!!!!! Ja zjadłam i dzieciątko mi cierpiało musiałam do konca dnia sztucznym karmic bo za kazdym razem po karmieniu byl placz nie ztej ziemi.