Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze nie az tak latwo ale lepiej niz myslalam ale o tym to juz w odpowiednim watku zeby tu nie zmieniac tematu;-)Iwonka dziękuję. A poszło Wam łatwo i bezboleśnie? Tylko pozazdrościć. No w końcu i ja będę musiała podjąć jakies działania w tym kierunku.
Edyta27 mam dokladnie taki sam dylemat. Nierozwaznie w trakcie zabkowania zaczelam brac synka do naszego lozka i juz nie daje sie odstawic do lozeczka. W dodatku kilkakrotnie w ciagu nocy budzi sie tylko po to, by przutilic sie do cyca. Nie jest glodny, nie ma szans wcisnac mu smoczka - cycek i koniec! probowalam nie dawac - byla czarna rozpacz, nigdy tak nie plakal, w koncu uleglam, a jego jeszcze pol nocy rzucalo od łkania... Szczerze mowiac, nie przeszkadza mi karmienie az tak bardzo teraz, ale zastanawiam sie jak poradze sobie za miesiac, dwa...
, uważam że karmienie jest idywidualną sprawą każdej matki. Mój Hubuś urodził się jako wcześniak (31 tyg.) pragnieniem moim było aby zaczął pić mleko nawet z butelki, a teraz miałabym go odstawić. Między nami jest duża więż, dziecko jest spokojniejsze, mniej nerwowe. Uważam, że nastąpi taki moment kiedy Hubert sam nie będzie chciał ciągać cyca.
. Ja mojego synka karmilam 16 miesiecy i musialam odstawic bo zaszlam w ciaze z moja niunia, wprawdzie tego nie chcialam ale jak zaczely sie klopoty to nie bylo wyjscia... a jak to zrobilam? brutalnie:-( poprostu mu nie dawalam i prubowalam tlumaczyc i zastapic mu to wszystkim innym, nie bylo latwo ona plakal bo chcial cycunia a ja obok niego bo mu nie moge go dac
, przemeczylismy sie chyba tydzien i jakos poszlo.
to byl placz... no i tez chcial ale jak szybko wzial tak jeszcze szybciej wyplul
, trzeba bylo widziec jego minke
!! paskudztwo;-) . Z corcia bylam na cycu 18 miesiecy i poszlo latwiej moze dlatego ze to kobita:-) :-) :-) .
!! Pozdrawiam mamuski!!!
i troszkę sie martwię czy nadal dobrze przybiera.
jedzenia w tym całkiem niewiele, właściwie tak porządnie ssie tylko ze trzy razy dziennie (a raczej nocnie)