reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak długo się staramy?

reklama
Cześć dziewczyny, u nas właśnie mija 5 cykl starań i powoli zaczyna się denerwować. Nie wiem czy jesteśmy takie fajtłapy że nie możemy trafić w dni płodne, czy jest coś z nami nie tak. Jesteśmy razem ponad 6 lat i nigdy specjalnie się nie zabezpieczaliśmy. Przeważnie była to prezerwatywa lub stosunek przerywany. Ostatnio stwierdziliśmy że jest z nami coś nie tak bo po 6 latacha nie razu nie wpadliśmy.

Już od jakiegoś czasu czytam forum, ale jest tutaj tak dużon ciekawych informacji i postów, że oczy odmawiają mi posłuszeństwa :-D
Wyczytałam że należy sie martwić dopiero po roku bezowocnych starań, ale mnie już to zaczyna męczyć.

W styczniu będę miała możliwość porobić badania i chciała bym żebyście mi doradziły do zrobić na dobry początek. Czy tylko ja mam się przebadać czy mój narzeczony też?

-kH8m8.png

Hej dziewczyny my staramy sie 3 cykl ...wiem ze to niedlugo ale mimo wszystko troche sie denerwuje...dzis mialam wizyte u swojego doktorka...a on jest super wyluzowany i jedyne co powiedzial to ze musimy sie wyluzowac i "enjoy it", "take it easy"...latwo mu powiedziec...hmmm ale z drugiej strony ma racje(to bardzo dobry lekarz)...wiec dziewczyny!!!! WRZUCAMY NA LUZ!!!! Kto sie dolacza??? :-)

-kH8m8.png

Hej dziewczyny my staramy sie 3 cykl ...wiem ze to niedlugo ale mimo wszystko troche sie denerwuje...dzis mialam wizyte u swojego doktorka...a on jest super wyluzowany i jedyne co powiedzial to ze musimy sie wyluzowac i "enjoy it", "take it easy"...latwo mu powiedziec...hmmm ale z drugiej strony ma racje(to bardzo dobry lekarz)...wiec dziewczyny!!!! WRZUCAMY NA LUZ!!!! Kto sie dolacza??? :-)

Ja bym tak chciała :-D i oczywiście się dołączam :tak:

reklama
Do góry