hruda
Fanka BB :)
...wygralam dziecko na loterii...nic nie robieo kurcze hruda jak to robisz ze tak ładnie ci spi?????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...wygralam dziecko na loterii...nic nie robieo kurcze hruda jak to robisz ze tak ładnie ci spi?????

kasia - moj to samo...zdarzylo mi sie dac mu na noc kaszke i wyjatkowo sie obudzil...a po zwyklym mleko+ kleik spi 11-12 h...zreszta to "zjawisko" inne dziewczyny tez potwierdzaly wiec sama nie wiem skad to przeswiadczenie ze po kaszce( bo bardziej sycaca?) dziecko dluzej spi...Pewnie przez zabkowanie Kubus stał się ostatnio niejadkiem, a kaszki to juz w ogóle nie chce. Wcześniej podawałam mu ją na noc i jadł aż mu się uszy trzęsły. Potrafił wciągnąć 200ml teraz to jedynie łyżeczka, ale i tak wybrzydza. I co najdziwniejsze to po kaszce zdarzyło mu się obudzić w nocy, a po mleku z kleikiem śpi do rana![]()