Ludzikowa_Mama
Ludzik z sierpnia 2008
Zarówno ja, jak i moja siostra znalzłyśmy sobie wspołmałżonków osobistych w internecie
chyba taka rodzinna słabość do internetu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

. Naszczęście sytuacja sama się wyjaśniła i dziś mam i męża i przyjaciółkę;-)
).Aby nas odszukać zabrali ze sobą ,,byłego,, kumpeli.Jak to stwierdził mój mężuś ,, od razu gdy Cię zobaczyłem wiedziałem ,że będziesz moja,,
(szkoda tylko ,że gdy przez prawie rok chodziliśmy do jednej szkoły liczącej ok 150 uczniów nie zauważył mnie wcześniej
).Wyszło oczywiście inaczej niż oni to sobie zaplanowali.Spotkaliśmy się ze 2 razy a potem wyjechałam na 2 m-ce do pracy.Jednoznaczne było to ,że to co miało przejawy związku się skończyło po powrocie (z mojej winy).Po pół roku napisałam głupiego sms'a i tak to się zaczęło od 27.01.2001 r , a owocem tego są 2 córcie :-)
). Zaproponował spotkanie. Biorąc wzgląd na jego wiek (wtedy miał 21, ja 26 lat) powiedziałam, że ok, możemy pójść na jakieś piwo czy do kina. Spoważniał i powiedział: "Nie! Taką kobietę jak ty zabiera się do filharmonii, do teatru". Strasznie mi się to spodobało.