Hehe ja mojego tez poznalam przez internet
.
Szukajac na bardzo popularnym portalu spolecznosciowym jakis czlonkow rodziny (zeby sobie dodac do kontaktow) trafilam na niego. Zdziwilo mnie to bardzo bo mieszkam w malej miejscowosci a moje nazwisko jest raczej nieczesto spotykane. Okazalo sie, ze moj M robil to samo... tez szukal rodziny i oboje tak sobie ogladalismy nasze profile zastanawiajac sie kim wlasciwie jestesmy. W koncu moj napisal do mnie, od slowa do slowa, potem od gg do gg, umowilismy sie, potem sie spotykalismy a po 9 miesiacach mi sie oswiadczyl. Po roku wzielismy slub (ja oczywiscie nawet nazwiska nie zmienilam bo niby na jakie skoro mamy takie samo?) i jestesmy baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo szczesliwi
Szukajac na bardzo popularnym portalu spolecznosciowym jakis czlonkow rodziny (zeby sobie dodac do kontaktow) trafilam na niego. Zdziwilo mnie to bardzo bo mieszkam w malej miejscowosci a moje nazwisko jest raczej nieczesto spotykane. Okazalo sie, ze moj M robil to samo... tez szukal rodziny i oboje tak sobie ogladalismy nasze profile zastanawiajac sie kim wlasciwie jestesmy. W koncu moj napisal do mnie, od slowa do slowa, potem od gg do gg, umowilismy sie, potem sie spotykalismy a po 9 miesiacach mi sie oswiadczyl. Po roku wzielismy slub (ja oczywiscie nawet nazwiska nie zmienilam bo niby na jakie skoro mamy takie samo?) i jestesmy baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo szczesliwi
Ostatnia edycja:
Po 4 miesiacach byłam w upragnionej ciąży ( po 11 latach starań) a teraz mamy śliczną córeczkę. Mieliśmy dużo problemów ze zdrowiem malutkiej ( i mamy nadal) ale to dzięki niemu przetrwałam najgorsze chwile, gdy córka walczyła o życie.
), że zaliczy mu praktyki jak zostanie opiekunem na biwaku...na biwaku trochę mnie podrywał, ale udawałam obojętną. Po biwaku umówiliśmy się na imprezę a było to w 2001 r.
to był początek kwietnia a 1 czerwca miał być ślub. Już była sukienka, obrączki aż... zapoznał mnie ze swoim świadkiem. Świadek oczywiście w związku
Od słowa do słowa od przypadku do przypadku... ostatecznie 1 czerwca nasz ślub się nie odbył bo nie było już nas
. Przenaczenie