reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Osinko - powodzenia! jestem pod mega wrażeniem jak Wam się udało to szybko i sprawnie zorganizować!!!! trzymam kciuki baaardzo mocno! na pewno dacie radę, zwłaszcza, że zabezpieczyliście sobie kaskę na początek! po ciuchutku też trochę zazdroszczę tego Nowego, które przyjdzie:happy2:

reklama
Ja też życzę Wam osinko powodzenia! Wszystko będzie dobrze, najważniejsze, że będziecie wszyscy razem :-)

koga, a Ty to nawet po cichutku nie zazdrość, bo Twój dom pewnie na wykończeniu, zaczęliście "nowe" życie sami bez wtrącania intruzów (żebym nie wywołała wilka z lasu :confused:) i jesteś szczęśliwa - narciarko ;-)

A moja córka jeszcze spi... zawsze wstajemy max 9:30, a dziś... nie wiem co się dzieje :-D

Osinko powodzenia!! I szybko załatwiaj sobie net.

Koga narty i góry moja marzenie, ale w tym roku nie będzie mi dane białe szaleństwo.
Ja dzisiaj mam urlop i jak mi dobrze z siedzeniem w domu. Niania właśnie zabrała Maję na spacer a ja do fryzjera śmigam. Chyba powoli jestem gotowa na dłuższe siedzenie w domu.

dziewczyny mam juz dla siebie i dla Leny kupiony bilet na 10 lutego lecimy do Edynburga :tak::-):tak: tylko nie wiem czy chce tam zostac na tak dlugo ale wazne ze juz razem :tak: wiecie co chyba bylo nam to potrzebne by zobaczyc jak jestesmy dla siebie wazni i jak sie kochamy ... tylko nie wiem jak wytrzymam do 10 lutego :baffled::confused:
najgorsze momenty przezylam jak panie w urzedzie powiedzialy mi ze pzykro nam bardzo ale dowod dla dziecka bedzie dopiero na 20 marca :shocked2::wściekła/y::wściekła/y::baffled::szok::wściekła/y: myslalam ze zwairuje przy tym okienku wiec szybko do biura paszportowego i mam paszport dla Leny w ciagu .... 7 dni :szok::szok::tak::-) to dopiero zaskoczenie ale bardzo bardzo mile ale zastanawiajace jest to ze w jednym urzedzie potrafia byc mili i uprzejmi jak nie wiem co ( pewnie chcecie szybko poleciec to zobacze co da sie zrobic itd itp ) a w drugim ehh szkoda gadac - trzeba bylo przyjec przed 31 grudnia- bylam to jakas baba powiedziala mi zeby przyjec po 1 bo teraz to kolejki sa straszne wiec szkoda stac jak dla mnie to ci wszyscy spoznialscu z dowodami powinni byc w drugiej kolejnosc na liscie oczekujacch przed wszytskimi ktorzy prosza o dowod po raz pierwsz bo to jest nie do pomyslenia by na dowod czekac 3 miesiace ...

Kasiulla - ..tak sobie po cichu myslałam ...że się uspoki miedzy Wami ...czasmi jest potrzebny jest taki przyslowiowy "zimny" prysznic..aby cos zrozumiec....i każdy musi przez to przejsc...:-D:tak:;-):-)..póki co lecicie do M i cool.....czas szybko zleci .....

Osinko- kochana powodzenia ...a Wasza zaradnosc i szybkosc dzialania ...jestem pod wielkiem wrażeniem ..uwazajcie na siebie ..i wracaj do nas szybciutko !!!!!bedziemy tu tesknić za Tobą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry