reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni... kelts jesteś dowodem na prawdziwość tego stwierdzenia... podziwiam... przytulam...

Czy macie jakieś wieści od magi i Jagódki?

Maga pisala kilka dni temu na pogaduchahc ale od tego czasu cisza...takze martwie sie o nia..
A co u Sylwii, bo baaaardzo dlugo nie pisze...

cóż - jeżeli chodzi o spokojną końcówkę ciąży, przygotowywanie się do narodzin nowego członka rodziny itd.... (jak to piszą w "mądrych" pisamach) to jest to u mnie czystą fikcją :baffled:

chłopaki mają grypę żołądkową (tzn. przeszło z syna na ojca w podwójnej dawce), przeprowadzka dalej w proszku....ale będzie dobrze, co???:sorry2:

wszystko wiadomo - to nie grypa a rotawirus się przypałętał :baffled:; podobno jestem następna w kolejce ...:sorry2:

ale może mi się upiecze....dobrze,że Krzymek już ma się dobrze :-)

Iwosz Kuba i jgo tata i cala reszta rodziny przechodzili to zaraz po Nowym Roku. Pediatra powiedziala ze mnie tez to czeka, ale mi sie upieklo. Odporonosc matki :-D TAkze moze Ciebie tez ominie.

Kelts bardzo mi przykro z powodu blizniakow

Kelts uf ladnie przeszlas sciskam cie mocno!:sorry2:i wspolczuje.
a dlaczego coreczka bedzie jedynaczka tzn ze juz nie chcecie znow sie starac?
czasem po raz kolejny moze sie udac:-)
wierze w to ze bedzie dobrze widze ze silna z ciebie kobietka.

Iwosz, to weź sobie jednak tego pieska, już Ci nic nie zaszkodzi :p

no niech wirusek ucieka

my się pozbieraliśmy po chorobach tzn Dzieci bo rodzice jeszcze kończą antybiotyk :p

ale idzie ku dobremu

oprócz tego że w czwartek znowu ja do szpitala, mam nadzieję że na krótko, to miejsce mnie dobija.

kelts:super babeczka z Ciebie!! naprawde :tak:

ja wlasnie w pracy zrobilam sobie przerwe bo strasznie mnie rozbolal brzuch i nie dalam rady stac :-( najlepsi sa klienci!! jeden mowi do mnie "usmiech prosze" a ja ledwo juz tam stalam :dry:

reklama
Kelts- jesteś niesamowita..dzielna super babka...ściskamy Cię bardzo mocno

Madziarska - powiedz Kochana ..napisałaś że zrobiłaś sobie przerwę w pracy ..znaczy że poszłaś na L4?

Iwoszka- nie daj się chorobie...i buziaki dla Was

Azik- co się dzieje ..że znowu idziesz do szpitala? Trzymaj się tam..i uważaj na siebie

Do góry