reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Tutaj pogody megasłonecznej ciąg dalszy. Dziś co prawda było baaardzo wietrznie, ale chmurki to nawet takiej dekoracyjnej na niebie nie było.

Jesteśmy drugi dzień, a wyglądamy już jak dobrze wysmażone fryteczki :)

Chodzę tu spać o 21.30 i zasypiam jak kamień, ale niestety dziś 5.50 Szymon stwierdził, że jasno już jest, więc nie śpimy!!! Mamy okna od wschodu i budzi nas słońce od swych pierwszych promyków, nie to co we Wrocku rolety i megaciemność, do której się chce.

ciekawa byłam kto nie wytrzyma w sprawie testowania Sylwi - a tu proszę Emcia:-):-):-) zresztą ja też ciekawa:-D:-D:-D

Ivka - zazdraszczam wypocznyku, tym bardziej, że u nas raczej urlopu w tym roku nie bedzie nad morzem. a i fitki Titkowi kupiliśmy, zarąbiste są.

Ivka Ty się nie znęcaj tak nad nami z tymi szczegółowymi opisami pięknych okoliczności przyrody;-);-) bo my w robocie a Ty na wakacjach:baffled::baffled:
a tak poważnie- miłego wypoczynku-i za mnie jakby się dało:-), bo ja na wakacjach pewnie z 10 lat nie byłam:zawstydzona/y:

Ehhh- a tu upaly ze zdechnac mozna-miedzy 10 a 17 nie ma w ogole co wychodzic-wiec wstajemy super szybko kolo 7, i o 8 biegiem na spacer, a kolo 17 idziemy na baseny zeby sie ochlapac i odzyc choc troche.
Ivka super Wam nad morzem-ja tym chyba juz z 6 lat nie bylam, no i pogody Wam zycze!
Ja tez czekam na wiesci od Sylwii!
Ciekawe kiedy Kinia i Martynka wracaja do domku-bo ja juz sie zdjec doczekac nie moge!!!!

Kasik a nie jedziecie do Chorwacji czasem? Cholercia bo my tak planujemy i planujemy i jakos ceny nas przerazaja ale moze w koncu znajdziemy cos fajnego za dobra cene choc na kilka dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry