reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ehhhhhhhhhhh mi sie tak rozlecialy ze naprawic sie nie da juz je wyrzucilam
teraz mysle w czym tu chodzic-w adidaskach chyba bo mam z zeszlego roku nowki(bo z reklamacji nowe dostalam i ani razu na nogach nie mialam) tylko jest mankament sa na szpilce-teraz ledwo sie kulam a co w takich szpileczkach ;D

reklama
Monika.g ja mam coraz częściej przez cały dzień twardziolka :-) Ale teraz to już raczej normalne. W sumie cały weekend miałam jak kamień, a teraz w sumie dwa dni, tylko chwilowo. Macica się przygotowuje :-)

Wy tez sie martwicie tak bardzo czy Wasze dzieciaczki urodza sie zdrowe?. Ja mam ostatnio jakies dziwne myśli, sny, budzę się w nocy i ciągle o tym myśle. Mojemu grzeskowi tez sie snia dziwne rzeczy. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrzea ale bardzo sie boje.

Milla u mnie to samo. Na dodatek dzis w nocy mialam koszmar. Chodzilam po cmentarzu i szukalam wolnego grobu lub miejsca i jeszcze mnie cos straszylo.
Mozna zwariowac.

Catherinka u mnie ten brzuch juz jest twardy z tydzien i od wczoraj koszmarnie boli mnie kregoslup,juz nie wiem jak siedziec czy lezec. Jutro pojde do gina.

Dzisiaj się czuję przeziebiona- boli mnie gardło, mam katar i kicham.
Zaczynam kurację! Najpierw herbatka z cytryną.
Co dalej - nie wiem, bo mam kłopoty z koncentracją....
Czekam na wsparcie... ;)

Ja juz nie moge siedziec bo okropnie boli kregoslup i troche brzuch. Brzuch pewnie dlatego ze jest twardy. A co dziwne to kregoslup boli mnie tak falami. Jutro mam sie pokazac u gina ale niewykluczone ze dzis podjade do szpitala. Czy to jest normalne czy moze cos sie z dzidzia dzieje?

Monika.g, mnie też boli kręgosłup bardzo mimo, że go nie nadwyrężam, i co ciekawe bolą mnie też... pośladki ;D Generalnie cały tył mnie boli - już wiem co mnie czeka na starość :D W ogóle to nie mogę spać w nocy, co chwilę się budzę, niby jestem senna i zmęczona, ale nie mogę zasnac, strasznie mnie męczy spanie w nocy :( Niby nic mnie oprócz kręgosłupoa nie boli - te bóle w brzuchu minęły, ale jakoś tak "dziwnie" się czuję. Ale z tego co wiem - u mnie nic się na razie nie dzieje :(

reklama
catherinka pisze:
Monika.g, mnie też boli kręgosłup bardzo mimo, że go nie nadwyrężam, i co ciekawe bolą mnie też... pośladki ;D Generalnie cały tył mnie boli - już wiem co mnie czeka na starość :D W ogóle to nie mogę spać w nocy, co chwilę się budzę, niby jestem senna i zmęczona, ale nie mogę zasnac, strasznie mnie męczy spanie w nocy :( Niby nic mnie oprócz kręgosłupoa nie boli - te bóle w brzuchu minęły, ale jakoś tak "dziwnie" się czuję. Ale z tego co wiem -  u mnie nic się na razie nie dzieje :(
Catherinka ja mam to samo, tzn tak mnie dzisiaj bolą pośladki że aż się zastanawiałam co ja wczoraj robiłam. Normalnie szok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry