reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dostałam właśnie sms od KatiNJ - urodziła dziś córeńkę Julię

"Julia urodziła się dziś o 13:35, duża 4080g, wszystko OK, obeszło się bez nacięcia, poród bardziej bolesny niż z Patrykiem..."

Gratulacje!!!!

osinko no to mnie wyprzedziłas ;-);-):tak:.....ja akurat odsypiałam wczorajszy dzien i noc ktora spedziłam w pracyi nie usłyszałam jak sms od katiNJ doszedł do mnie :-(

reklama
kati no nareszcie, czekam na fotki malutkiej, nacieszymy sobie z dziewczynami oczy taka malutka kruszynką:tak:

u mnie kompletny brak czasu naBB , więc jestem od wielkiego dzwonu, obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania własnego mieszkania, więc czas upływa mi na przeglądaniu ofert i chodzeniu i oglądaniu na żywo tego co wypatrzyłam w necie, nie muszę dodawać,że ceny kosmiczne i właśnie ta finansowa strona najbardziej mnie przerasta...poza tym spóźnia mi się okres, mam nadzieję,że to tylko wina stresu

Maga - powodzenia w szukaniu i urządzaniu własnego gniazdka - naprawde nie ma to jak u siebie
ciekawe czy bedzie nowy suwaczek ?

a ja jakoś coraz bardziej poddenerwowana chodze - brzuch mnie boli od tego wszystkiego - ruszyła machina i troche mnie przeraża to wszystko - a najbardziej kredyt !!!! przecież nawet najlepsza wróżka nie wie co może się wydarzyć przez 30 lat

- za 4 tyg wchodzi ekipa -będą ciągneli góre i daszysko. żeby tak zdążyć przed zimą ..... byłoby cudnie

dobra nie przynudzam moimi duperelami bo są nie na temat

O rany KATI Kochana STRASZNIE GORACE GRATULACJE, to wspaniala wiadomosc:-), calujemy Was moooooooocno,

(a wlasnie sie zastanawialam gdzie sie podziewasz;-):-), ale nie przyszlo mi do glowy ze na porodowce :-D)

Kati , gratulacje!!!!
Ja bym też chętnie już przytuliła taką małą kruszynkę;-);-) bo moją kozę można przytulić na 3 sekundy, potem gdzieś biegnie;-)

u mnie życie jak we młynie, mieszkamy prawie w surowym stanie;-) roboty w cholerę, wysłałam Igę z mężem do teściowej i umieram z tęsknoty:-(:-(to pierwsze dni od jej urodzenia kiedy nie jesteśmy razem. ale też padam na pysk, bo chcę zrobić wszystko jednocześnie...a jest to prawie niemożliwe.
nie mam neta ale i tak bym nie miała czasu. pozdrawiam i ściskam wszystkie Mamusie i Dzieciaczki.
mam nadzieję że za jakiś miesiąc się rozluźni:-):-)będę miała czas na bb, dobrą kawę i godzinną kąpiel:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry