reklama
A
azik
Gość
no własnie tym uczuleniem na kurz już sie tak nie przejmuję (po Bartku już doszłam do siebie)
martwi mnie na mąka pszenna (gluten) - ta dieta jest trudna do utrzymania
no własnie co do pościeli - to mam odłożoną kaskę tylko pytam jaką warto kupić, bo jest tego trochę na rynku...
w przyszłym tygoniu bedę miała
ale np ceny pokrowców Łodzkich są powalające -105 za materac, 105 za kołderkę wszystko razy dwa i jeszcze poduszk- dla dorosłych też ceny z kosmosu
martwi mnie na mąka pszenna (gluten) - ta dieta jest trudna do utrzymania
no własnie co do pościeli - to mam odłożoną kaskę tylko pytam jaką warto kupić, bo jest tego trochę na rynku...
w przyszłym tygoniu bedę miała
ale np ceny pokrowców Łodzkich są powalające -105 za materac, 105 za kołderkę wszystko razy dwa i jeszcze poduszk- dla dorosłych też ceny z kosmosu
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
No właśnie my zapłaciliśmy prawie 8 tysięcymagdalena - tak, zarówno spółdzielcze lokatorskie jak i własnościowe można przekształcić w odrębną własność - z tym, że szum dotyczy lokatorskich, bo Ci co już je kiedyś przekształcili we własnościowe dużo za to zapłacili, a teraz te lokatorskie będzie można za symboliczną opłatą przekształcić w odrębną własność

sylwia532
Fanka BB :)
echhhhhhhhhhhhhhhhhhhh echhhhhhhhhhhhhhhhhhhh echhhhhhhhhhhhhhhhh
nie wiem czy jestem szczesliwa...................nie wiem czy kocham i czy jestem kochana..................
jem kiepska pizze i zaraz wlacze sobie film a jutro bede marudzic dziecku zeby poszedl jeszcze spac
nie wiem czy jestem szczesliwa...................nie wiem czy kocham i czy jestem kochana..................
jem kiepska pizze i zaraz wlacze sobie film a jutro bede marudzic dziecku zeby poszedl jeszcze spac
sylwia532
acha fajnie miec takiego fachowca jak koga tylko ktos tak glupi jak ja nie poprosil o pomoc dobrego fachowca-mialabym mieszkanie a tak nie chcialo mi sie bawic w spadki sratki i oddalam.................................normalnie oddalam
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
sylwia - łącze się z tobą wirtualnie ja też siedze wydłubałam z lodówki pożeczki i je pochłaniam - nie wiem co ze sobą zrobić łeb nabity tysiącem problemów - mąż w pracy mi spać się nie chce a jak się położe to jescze bardziejj nabije sobie głowe głupotami i tak siedze i czekam aż się zmęcze a rano to nie wiem kto za mnie wstanie
iwka31
Sylwia , Aqua widze ze spac nie mozecie:-) , no ja to rozumiem ale Wy ;-):-).
Troche Wam tu z innej beczki a mianowicie tocze sie jeszcze i bylam wczoraj na USG , na szczescie wszystko gra , mala jest ulozona glowka w dol, wazy juz ponad 3 kg ( wlasnie nie wiem czy dobrze zapamietalam , taka bylam zaaferowana) ale chyba ponad 6 funtow . Marysia mi daje popalic a u nas straszne upaly , tesciowka dzisiaj poszla do pracy ( tak jednorazowo) a ja padam na pysk po calym dniu z Marysia.
Na szczescie chociaz popralam sobie ciuszki dla dzidzi, jutro prasowanie
, jeszcze musimy z mezem pokupic takie pierdolki jak pampersy, alkohol do pepuszka , no i odciagacz pokarmu elektryczny bo z Marysia mialam pozyczony a boje sie strasznie dostac jakichs zastojow.
Wlasciwie termin mi caly zostal na 8 sierpnia ale cos czuje ze to moze byc wczesniej
:-).
Ja juz pisalam dziewczynki ze my sie wycofalismy z decyzji o mieszkaniu bo wlasciwie to nie wiadomo gdzie tu byc, chcemy wrocic do Polski ale wszyscy twierdza ze nam sie zmieni jak dzieci podrosna i trzeba bedzie ich wyslac do szkoly ze wtedy sie zmienia system myslenia i mysli sie innymi kategoriami, aaaa wogole sie tym teraz nie zamierzam przejmowac bo osiwieje zupelnie , na razie zaczynam sie bac porodu (znow
) chociaz mam bardzo pozytywne wspomnienia , ale to jest silniejsze. Dlatego pozdrawiam wszystkie Was i sle same pozytywne fluidy.
Suszi kochana jak czytam jaka jestes dzielna (szkola , 2 dzieci ) to wiem ze wlasnie kobieta moze wszystko.
Mnie to jak jestem w parku z Marysia to od razu sprowadzaja starsze babcie na ziemie (bo przewaznie kazda miala z 4 lub 5-cioro dzieci) i mowia a ze wszystko sie przezyje, wiec wierze.......
No nie wspomne o MamieOli , Maksia i Kamilki, pozdrawiam Was kochani.
Troche Wam tu z innej beczki a mianowicie tocze sie jeszcze i bylam wczoraj na USG , na szczescie wszystko gra , mala jest ulozona glowka w dol, wazy juz ponad 3 kg ( wlasnie nie wiem czy dobrze zapamietalam , taka bylam zaaferowana) ale chyba ponad 6 funtow . Marysia mi daje popalic a u nas straszne upaly , tesciowka dzisiaj poszla do pracy ( tak jednorazowo) a ja padam na pysk po calym dniu z Marysia.
Na szczescie chociaz popralam sobie ciuszki dla dzidzi, jutro prasowanie

Wlasciwie termin mi caly zostal na 8 sierpnia ale cos czuje ze to moze byc wczesniej

Ja juz pisalam dziewczynki ze my sie wycofalismy z decyzji o mieszkaniu bo wlasciwie to nie wiadomo gdzie tu byc, chcemy wrocic do Polski ale wszyscy twierdza ze nam sie zmieni jak dzieci podrosna i trzeba bedzie ich wyslac do szkoly ze wtedy sie zmienia system myslenia i mysli sie innymi kategoriami, aaaa wogole sie tym teraz nie zamierzam przejmowac bo osiwieje zupelnie , na razie zaczynam sie bac porodu (znow

Suszi kochana jak czytam jaka jestes dzielna (szkola , 2 dzieci ) to wiem ze wlasnie kobieta moze wszystko.
Mnie to jak jestem w parku z Marysia to od razu sprowadzaja starsze babcie na ziemie (bo przewaznie kazda miala z 4 lub 5-cioro dzieci) i mowia a ze wszystko sie przezyje, wiec wierze.......
No nie wspomne o MamieOli , Maksia i Kamilki, pozdrawiam Was kochani.
magdalenaB
marcowa mama 06'
aqua: no panie urzedniczki bardzo czesto "urozmaicaja" nam zycie w kazdy mozliwy sposob. najbardziej wkurzajace jest to ze jedyne co mozemy zrobic to isc na skarge, gdzie pani kierownik pokiwa glowa i tyle :dull:
iwka: no juz blizej niz dalej ;-) teraz najlepszy okres sie zaczyna, takie wycekiwanie co?? :-)
zycze wam aby wszystko przebiegalo wg planu
a marysia pewnie wyczuwa ze zajeci jestescie troche mysleniem o malutkiej i zwraca troszke na siebie uwage
iwka: no juz blizej niz dalej ;-) teraz najlepszy okres sie zaczyna, takie wycekiwanie co?? :-)
zycze wam aby wszystko przebiegalo wg planu

a marysia pewnie wyczuwa ze zajeci jestescie troche mysleniem o malutkiej i zwraca troszke na siebie uwage
reklama