• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
no własnie tym uczuleniem na kurz już sie tak nie przejmuję (po Bartku już doszłam do siebie)

martwi mnie na mąka pszenna (gluten) - ta dieta jest trudna do utrzymania

no własnie co do pościeli - to mam odłożoną kaskę tylko pytam jaką warto kupić, bo jest tego trochę na rynku...

w przyszłym tygoniu bedę miała

ale np ceny pokrowców Łodzkich są powalające -105 za materac, 105 za kołderkę wszystko razy dwa i jeszcze poduszk- dla dorosłych też ceny z kosmosu :(

magdalena - tak, zarówno spółdzielcze lokatorskie jak i własnościowe można przekształcić w odrębną własność - z tym, że szum dotyczy lokatorskich, bo Ci co już je kiedyś przekształcili we własnościowe dużo za to zapłacili, a teraz te lokatorskie będzie można za symboliczną opłatą przekształcić w odrębną własność
No właśnie my zapłaciliśmy prawie 8 tysięcy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

echhhhhhhhhhhhhhhhhhhh echhhhhhhhhhhhhhhhhhhh echhhhhhhhhhhhhhhhh
nie wiem czy jestem szczesliwa...................nie wiem czy kocham i czy jestem kochana..................
jem kiepska pizze i zaraz wlacze sobie film a jutro bede marudzic dziecku zeby poszedl jeszcze spac

acha fajnie miec takiego fachowca jak koga tylko ktos tak glupi jak ja nie poprosil o pomoc dobrego fachowca-mialabym mieszkanie a tak nie chcialo mi sie bawic w spadki sratki i oddalam.................................normalnie oddalam

sylwia - łącze się z tobą wirtualnie ja też siedze wydłubałam z lodówki pożeczki i je pochłaniam - nie wiem co ze sobą zrobić łeb nabity tysiącem problemów - mąż w pracy mi spać się nie chce a jak się położe to jescze bardziejj nabije sobie głowe głupotami i tak siedze i czekam aż się zmęcze a rano to nie wiem kto za mnie wstanie

Sylwia , Aqua widze ze spac nie mozecie:-) , no ja to rozumiem ale Wy ;-):-).

Troche Wam tu z innej beczki a mianowicie tocze sie jeszcze i bylam wczoraj na USG , na szczescie wszystko gra , mala jest ulozona glowka w dol, wazy juz ponad 3 kg ( wlasnie nie wiem czy dobrze zapamietalam , taka bylam zaaferowana) ale chyba ponad 6 funtow . Marysia mi daje popalic a u nas straszne upaly , tesciowka dzisiaj poszla do pracy ( tak jednorazowo) a ja padam na pysk po calym dniu z Marysia.
Na szczescie chociaz popralam sobie ciuszki dla dzidzi, jutro prasowanie:crazy:, jeszcze musimy z mezem pokupic takie pierdolki jak pampersy, alkohol do pepuszka , no i odciagacz pokarmu elektryczny bo z Marysia mialam pozyczony a boje sie strasznie dostac jakichs zastojow.
Wlasciwie termin mi caly zostal na 8 sierpnia ale cos czuje ze to moze byc wczesniej:szok::-).
Ja juz pisalam dziewczynki ze my sie wycofalismy z decyzji o mieszkaniu bo wlasciwie to nie wiadomo gdzie tu byc, chcemy wrocic do Polski ale wszyscy twierdza ze nam sie zmieni jak dzieci podrosna i trzeba bedzie ich wyslac do szkoly ze wtedy sie zmienia system myslenia i mysli sie innymi kategoriami, aaaa wogole sie tym teraz nie zamierzam przejmowac bo osiwieje zupelnie , na razie zaczynam sie bac porodu (znow:szok:) chociaz mam bardzo pozytywne wspomnienia , ale to jest silniejsze. Dlatego pozdrawiam wszystkie Was i sle same pozytywne fluidy.

Suszi kochana jak czytam jaka jestes dzielna (szkola , 2 dzieci ) to wiem ze wlasnie kobieta moze wszystko.
Mnie to jak jestem w parku z Marysia to od razu sprowadzaja starsze babcie na ziemie (bo przewaznie kazda miala z 4 lub 5-cioro dzieci) i mowia a ze wszystko sie przezyje, wiec wierze.......

No nie wspomne o MamieOli , Maksia i Kamilki, pozdrawiam Was kochani.

aqua: no panie urzedniczki bardzo czesto "urozmaicaja" nam zycie w kazdy mozliwy sposob. najbardziej wkurzajace jest to ze jedyne co mozemy zrobic to isc na skarge, gdzie pani kierownik pokiwa glowa i tyle :dull:

iwka: no juz blizej niz dalej ;-) teraz najlepszy okres sie zaczyna, takie wycekiwanie co?? :-)
zycze wam aby wszystko przebiegalo wg planu :tak:
a marysia pewnie wyczuwa ze zajeci jestescie troche mysleniem o malutkiej i zwraca troszke na siebie uwage

reklama
jagoda ma znowu odparzony tyłek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oczywiście znowu clotrimazolum i inne świństwa.................to już 10 raz w tym roku, czy ja robię coś nie tak?:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry