reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Koga - współczuję ci z powodu teścia, ale tak jak pisały dziewczyny - teraz nie to jest ważne, tylko wasze dzieciątko i wasz związek. Nie ma takich przeszkód, których nie można byłoby pokonać, jeśli ludzie się kochają, szanują i chcą być razem. A teścia po prostu olej i ogranicz z nim kontakty, żebyś się nie musiała denerwować, bo to szkodzi i Tobie i dzidzi!

Żona - cieszę się, że jesteście już w domku. Życzę dużo siły i radości z maleństwa!

wkurza mnie wszystko!!!!
mam doła ryczałam znowu wczoraj wieczorem rano mi przeszło i znowu mnie dopada najgorsze że nie mogę tu o tym pisać

czuję się ezsilna czuję niemoc a chciałabym coś zrobić jednak nie mogę a do tego muszę siedzieć w domu i nie mogę nawet wyjść Boże mam już wszystkiego cholernie dość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mad: :(

agao - łączę się z Tobą! ja od wczoraj też ryczę
mój Krzysiek 2dni z rzędu pracuje od 7-21, dzisiaj też musi zostać w pracy
szlag mnie trafia od tego siedzenia w domu i też nie za bardzo mogę wyjść :(

Dziewczyny nie panikujcie,jeszcze troszke musimy wytrzymac. I nie buczcie bo maluchy tez sie denerwuja. KOGA olej tego starego skur...., az slow brakuje. Ma gosciu tupet. Zdenerwowalam sie tym strasznie i chyba nakopalabym mu w dupsko. Co za prosiak!!!!!

agao, osinka!
nie po co dziś wychodzić z domu! nie wiem jak u Was ale w Poznaniu MAKABRA.
wszystko stoi, śniegu grubo, samochody 20km/h, tramwaje stoją!
ja musiałam lecieć przez pół miasta do urzedu z cholernym PiTem, który teściowa ostentacyjnie przyniosła do wypełnienia dla męża - swój zanieśli sami, co roku zabierali też męża - ale teraz, żeby mi było łatwiej zmusili mnie , zebym w ciąży w tej śnieżycy sama z nim zasuwała, wiedząc, że mąż rano zabrał samochód ...
a teraz się rozgrzać nie mogę po półtoragodzinnej pieszej wyprawie brrrrrr...

agao - a może chociaż z jakąś przyjaciółką pogadasz o tym co Cię tak męczy i może choć troszkę Ci ulży

u nas Koga w miarę spokojnie, śnieżek lekko sypie, ale jest straszny mróz
wypij biedaczku herbatę z sokiem malinowym i lec pod kołdrę! i załóż ciepłe skarpetki!!! :-*

reklama
Ciekawa, jaka dziś noc przede mną. Bo wczoraj było nieciekawie. Przyplątała mi się jakaś niestrawność i nie spałam pół nocy...

Do góry