spojenie łonowe tak samo jak czaszka anatomicznie zawierają szwy takie każdy ma przynajmniej powinienKingaP pisze:aga! Ty masz szwy założone??
reklama
Agao - ale masz lekarza....Też myslę, że to troche nieuczciwe z jego strony.
też się wściekłam i sobie pomyslałam że móglby sobie darować a zachęcająco by było jakby czasem zrobił jakiś gest (jednak mój mąż stwierdził że mnie do wizyt u gina nie trzeba zachęcać i on o tym wie że i tak zawsze sobie coś wymyślę)
K
KingaP
Gość
agao pisze:spojenie łonowe tak samo jak czaszka anatomicznie zawierają szwy takie każdy ma przynajmniej powinienKingaP pisze:aga! Ty masz szwy założone??i poprostu to pod wpływem relaksyny i innych hormonów nam się rozłazi żeby dzidziol mógł swoją łepetymkę przecisnąć
ja się wczoraj wyfiokowałam, dziś rano wykąpałam i idziemy do ginki. tylko Fasol jakiśdzisiaj leniwy. stuknął rano, a teraz olewa matkę. musze się na niego gince naskarżyć. wrzuci mnie na ktg i usg i zobaczymy co u robaczka słychać.
a ja mam od rana mdłości, polazłam do sklepu i najpierw myślałam, że ( jak to malowniczo określiła któraś z was) spotkam się z podłogą a potem na nią za przeproszeniem narzygam, teraz piję miętę ale nie sądzę aby mi to coś pomogło , to raczej wina dzidziucha, który leży jakoś tak mi na żołądku 
koga
Mama Maksa i Julka
Wczoraj usłyszałam stek wyzwisk od teścia ...
wykrzyczał jak to mnie nienawidzi ....
że przeze mnie Lukas stał się dla nich chamski i wszystkoco złe to moja wina ....
...jeszcze nikt nigdy z taką nienawiścią na mnie nie krzyczał ....

chciałabym zniknąć i zacząc życie od nowa, cofnąć czas do momentu kiedy poznałam męża i nie pójśc wtedy na ten koncert
nie wiem jak mam już postępować??????
czuję się sponiewierana .....
wykrzyczał jak to mnie nienawidzi ....
że przeze mnie Lukas stał się dla nich chamski i wszystkoco złe to moja wina ....
...jeszcze nikt nigdy z taką nienawiścią na mnie nie krzyczał ....
chciałabym zniknąć i zacząc życie od nowa, cofnąć czas do momentu kiedy poznałam męża i nie pójśc wtedy na ten koncert
nie wiem jak mam już postępować??????
czuję się sponiewierana .....
koga twój teść to jakiś nieczuły cham, jak można w taki sposób odnosić się do kobiety nie mówiąć już o tym, że w ciąży ( noszącej jego wnuka!) wiem że to bardzo trudne ale tacy ludzie nie są warci nawet odrobiny uwagi, niech stary pryk spada, a jeszcze przyjdzie taki dzień, że sam będzie szukał kontaku z tobą, bo życie już takie jest, że raz się jest na górze raz na dole, a poza tym prawdą jest, że wszystko złe co się w życiu robi wraca ze zdwojoną siła, więc tylko mu współczuć jak dostanie swoje od losu
nie wiem czy zrozumiałaś co chciałam ci powiedzieć ale strasznie się wzburzyłam tym co napisałaś
w każdym razie trzymaj się!!!!!!.......i nie żałuj że poznałaś swojego męża, on nie odpowiada za to jakich ma rodziców i jest chyba w najgorszej sytuacji, a najważniejsze że się kochacie, a za moment na świat przyjdzie ktoś najważniejszy.......a resztę OLAĆ!!!!!!!!
nie wiem czy zrozumiałaś co chciałam ci powiedzieć ale strasznie się wzburzyłam tym co napisałaś
w każdym razie trzymaj się!!!!!!.......i nie żałuj że poznałaś swojego męża, on nie odpowiada za to jakich ma rodziców i jest chyba w najgorszej sytuacji, a najważniejsze że się kochacie, a za moment na świat przyjdzie ktoś najważniejszy.......a resztę OLAĆ!!!!!!!!
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
koga, to nie Twoja wina, że masz teścia=chama!!! postaraj się nie brać tego do siebie, na chamstwo nic nie poradzisz...
najwazniejsze, że masz męża, który Cię kocha i tego się trzymaj!
ściskam Cię gorąco
osinka
najwazniejsze, że masz męża, który Cię kocha i tego się trzymaj!
ściskam Cię gorąco
osinka
reklama
koga olej starucha głupiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
masz męża jesteście szczęśliwi razem jest wam dobrze nie pozwól żeby jakiś dziad co mu na mózg padło coś popsuł
z tego co wiem to nawet w Holandii nie ma jescze małżeństw między ojcem a synem i pewnie nie bęzie
nie denerwuj się jakimś zasranym prykiem i nawet nie mów tak żebyś chciała cofnąć czas !!! z tego co pisąłaś wcześniej jesteście happy
wiem że to przykre słyszeć od teścia takie słowa i napewno niemiło takich rzeczy słucha się babeczce w cia zy która teraz jest wybitnie wrażliwa
mój nadal faworyzuje byłą mojego męża i cały cza o niej gada a nawet zagląda do niej na obiadki (u nas nie był ani razu) a jak dzwoni do MIrka to mówi pozdrów swoją dziewuchę ten go zawsze poprawia że żonę ale stary jakoś dziwnie reaguje- chociaż zwracał mi uagę jak mówiłam do niego pan nie kumam ich
masz męża jesteście szczęśliwi razem jest wam dobrze nie pozwól żeby jakiś dziad co mu na mózg padło coś popsuł
z tego co wiem to nawet w Holandii nie ma jescze małżeństw między ojcem a synem i pewnie nie bęzie
nie denerwuj się jakimś zasranym prykiem i nawet nie mów tak żebyś chciała cofnąć czas !!! z tego co pisąłaś wcześniej jesteście happy
wiem że to przykre słyszeć od teścia takie słowa i napewno niemiło takich rzeczy słucha się babeczce w cia zy która teraz jest wybitnie wrażliwa
mój nadal faworyzuje byłą mojego męża i cały cza o niej gada a nawet zagląda do niej na obiadki (u nas nie był ani razu) a jak dzwoni do MIrka to mówi pozdrów swoją dziewuchę ten go zawsze poprawia że żonę ale stary jakoś dziwnie reaguje- chociaż zwracał mi uagę jak mówiłam do niego pan nie kumam ich