Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam, zwłaszcza jak stoję. Podejrzewam spadek cukru i ciśnienia. Jak jestem w sklepie i jest kolejka to pod żadnym pozorem w niej nie staję, bo wiem, że za 5 min. bedę mieć chętkę na zapoznanie się z podłogą.asiabeti pisze:DZiewczyny a czy macie tak ze w pewnym momencie opadacie z sil i robi sie Wam slabo i musicie usiąść?? Mi sie to zdaza kilka a moze kilkanascie razy dziennieI na dodatek nie moge sie ulozyc do spania bo jak za dlugo leze w jednej pozycji to tez mnie muli
Co to moze byc?? macie jakis pomysl??
Kinga - myślę, że lekarz miał na mysli spojenie łonowe Agao.KingaP pisze:aga! Ty masz szwy założone??
Agao - ale masz lekarza....Też myslę, że to troche nieuczciwe z jego strony.agao pisze:polazłam dzisiaj do lekarza był na dyżurze więc poszłam do niego do szpitala bo powiedział mi że mam przyjść jak nie mogę chodzić no i oczywiście mnie skasował i 100 zł w plecy kurdę usg mi nie robił tylko powiedział że mi się szwy rochodzą mocno i jak nie mam tkanki tłusczzowej w okolicach łona to boli pdwójnie
jak do niego dzwoniłam to oczywiście był rzejęty że chodzić nie mogę i że mnie cś rozrywa i że on musi to sprawdzić co się dzieje i kur..a dowiedziałam się tyle co wcześniej wiedziałam ale wydałam 100 zł![]()