reklama
polazłam dzisiaj do lekarza był na dyżurze więc poszłam do niego do szpitala bo powiedział mi że mam przyjść jak nie mogę chodzić no i oczywiście mnie skasował i 100 zł w plecy kurdę usg mi nie robił tylko powiedział że mi się szwy rochodzą mocno i jak nie mam tkanki tłusczzowej w okolicach łona to boli pdwójnie
jak do niego dzwoniłam to oczywiście był rzejęty że chodzić nie mogę i że mnie cś rozrywa i że on musi to sprawdzić co się dzieje i kur..a dowiedziałam się tyle co wcześniej wiedziałam ale wydałam 100 zł
jak do niego dzwoniłam to oczywiście był rzejęty że chodzić nie mogę i że mnie cś rozrywa i że on musi to sprawdzić co się dzieje i kur..a dowiedziałam się tyle co wcześniej wiedziałam ale wydałam 100 zł
no właśnie się wkurzyłam myślałam że mnie nie skasuje
tyle ile już u niego wydałam to szok a do tego kończy mi się 26 zwolnienie więc za tyzień znowu muszę iść ale pójdę prywatnie jak mam zapłacić to go wymęczę
ale przy okazji chociaż widziałam nowy oddział położniczy w szpitalu bielańskim babki miłe wszystko nowe sali nie zobaczyłam ani tej lux ani tej gdzie się rodzi grupowo bo były porody i wrzaski na kortytarzu jakiemuś faciowi urodził się dzidziol chłop jak dąb a go na korytarzu zbierali
tyle ile już u niego wydałam to szok a do tego kończy mi się 26 zwolnienie więc za tyzień znowu muszę iść ale pójdę prywatnie jak mam zapłacić to go wymęczę
ale przy okazji chociaż widziałam nowy oddział położniczy w szpitalu bielańskim babki miłe wszystko nowe sali nie zobaczyłam ani tej lux ani tej gdzie się rodzi grupowo bo były porody i wrzaski na kortytarzu jakiemuś faciowi urodził się dzidziol chłop jak dąb a go na korytarzu zbierali
pytia
Fanka BB :)
Ja się wybieram w przyszłym tygodniu obejrzeć "moją" porodówkę. Zobaczymy, jakie będą wrażenia.
Dzisiaj pół nocy nie spałam, normalnie nie chce mi się w nocy spać! I nie mogę długo wyleżeć na jednym boku, bo bark mi zaraz cierpnie, albo ramię.
Dzisiaj pół nocy nie spałam, normalnie nie chce mi się w nocy spać! I nie mogę długo wyleżeć na jednym boku, bo bark mi zaraz cierpnie, albo ramię.
Ja dzisiaj mam podłe doły
miałam jedną z ostatnich jazd i myślałam, że nie jest tak źle.. a jeżdziłam jak pijany we mgle. prawie wjechałam w mercedesa (fajny był), w drogę z zakazem wjazdu i babkę nastraszyłam. A te wszystkie ronda doprowadziły mnie do nerwicy
nie pisząc już o parkowaniu na mieście...
poza tym zaczynam się czuć jak słonica, biodra mnie tak bolą, że chodzę jak ursus i chce mi się płakać..
poza tym zaczynam się czuć jak słonica, biodra mnie tak bolą, że chodzę jak ursus i chce mi się płakać..
K
KingaP
Gość
aga! Ty masz szwy założone??
DZiewczyny a czy macie tak ze w pewnym momencie opadacie z sil i robi sie Wam slabo i musicie usiąść?? Mi sie to zdaza kilka a moze kilkanascie razy dziennie
I na dodatek nie moge sie ulozyc do spania bo jak za dlugo leze w jednej pozycji to tez mnie muli
Co to moze byc?? macie jakis pomysl??
reklama
Ja mam, zwłaszcza jak stoję. Podejrzewam spadek cukru i ciśnienia. Jak jestem w sklepie i jest kolejka to pod żadnym pozorem w niej nie staję, bo wiem, że za 5 min. bedę mieć chętkę na zapoznanie się z podłogą.asiabeti pisze:DZiewczyny a czy macie tak ze w pewnym momencie opadacie z sil i robi sie Wam slabo i musicie usiąść?? Mi sie to zdaza kilka a moze kilkanascie razy dziennieI na dodatek nie moge sie ulozyc do spania bo jak za dlugo leze w jednej pozycji to tez mnie muli
Co to moze byc?? macie jakis pomysl??
Kinga - myślę, że lekarz miał na mysli spojenie łonowe Agao.KingaP pisze:aga! Ty masz szwy założone??
Agao - ale masz lekarza....Też myslę, że to troche nieuczciwe z jego strony.agao pisze:polazłam dzisiaj do lekarza był na dyżurze więc poszłam do niego do szpitala bo powiedział mi że mam przyjść jak nie mogę chodzić no i oczywiście mnie skasował i 100 zł w plecy kurdę usg mi nie robił tylko powiedział że mi się szwy rochodzą mocno i jak nie mam tkanki tłusczzowej w okolicach łona to boli pdwójnie
jak do niego dzwoniłam to oczywiście był rzejęty że chodzić nie mogę i że mnie cś rozrywa i że on musi to sprawdzić co się dzieje i kur..a dowiedziałam się tyle co wcześniej wiedziałam ale wydałam 100 zł![]()