reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ależ mnie dzisiejszy dzień umęczył - najpierw cały dzień miałam mega zgagę od jogurtu, a teraz się duszę - co to będzie jak moja mała osiągnie wagę 2-3kg?? ::)

Tytuł: "No to pospałam..."

Dziś około godziny 23 w końcu poczułam wytęsknioną nieodpartą chęć zamknięcia oczu i rzucenia się w objęcia Morfeusza. Więc długo nie czekając, aż mi przejdzie udałam się pod kołderkę... Jak widać mój organizm zregenerował siły dość szybko ;-) Jest 3:00 i Kasia oczywiście nie śpi...

JA JUŻ NIE MOGĘ Z TYM NIE SPANIEM PO NOCACH!!!!

Jutro obowiązkowo żażyję dwa razy, jak zalecił internista, ten uspokajający Persen - może pomoże...

Catherinka- dobrze, że masz internet ;D

Koga- całe szczęście, że te togi nie sa przylegające do ciała, bo mogłabyś sie nie zmieścić ;D

azik bez i lipa

w szpitalu powyżej 38 podawali laskom pyralginę i mi lekarz mówił że jak mi przekroczy 38 to mam wziąć 1/2 tabl pyralginy

a może jakiś mocniejszy paracetamol w czopkach

ludzie ja wogóle nie mogę się ruszać bolą mnie biodra kość ogonowa i spojenie łonowe że nie mogę chodzić i dupa muszę iść do gina dzwoniłam do niego to oczywiście musi to zobaczyć

noc była całkiem znośna nie pociłam się tylko nie mogłam się wogóle prezkrecać ale siusiu wstawałam 3 razy tylko o dziwo szok

Dzisiejszą noc zaliczam do udanych. wprawdzie miałam pewien moment, że się obudziłam i psychicznie nastawiłam, że zaraz poczytam jakąś knigę, ale zamknęłam oczęta i obudziłam się o 9:30, bo ktoś w piwnicy rąbał drzewo :(

mokkate pisze:
Catherinka- dobrze, że masz internet ;D

Koga- całe szczęście, że te togi nie sa przylegające do ciała, bo mogłabyś sie nie zmieścić ;D

w ogóle raczej komicznie będę wyglądać :laugh: :laugh: jak w namiocie :laugh:
na szczęście można wypoożyczyć je w siedzibie!
chyba Wam wstawie zdjęcia! - ale raczej w tym wątku : "Uśmiechnij się" ;D

dołączam do nie mogących spać w nocy ;)
położyłam się po 23, a o 24 już byłam wyspana! siedziałam i oglądałam jakies głupie programy w TV do 2:30, nie chciało mi się włączać komputera, ale gdybym wiedziała, że nie tylko ja nie spię z bb...
a dzisiaj wstałam o 11:30 i to tylko dlatego, że zadzwonił mój mąż zaniepokojony, że mnie nie ma jeszcze na gg i nie może mi nic powiedzieć ;)

reklama
Moje maleństwo ( bo nadal nie znamy płci!!!- moja ginka mówi, że bardzo rzadko się jej to zdarza, żeby w 8 miesiący nie mogła jeszcze zobaczyć jaka płeć. No cóż uparte to nasze maleństwo, chce zrobić rodzicom niespodziankę) jest ułożone bardzo niesko. Dlatego też bardzo źle mi się siedzi, bo mnie wszysko w dole brzucha uciska. I dlatego, że leży tak nisko, to nie kopie mnie po żebrach i nie uciska na żołądek, więc to jest super.

Do góry