reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
u nas z zasnieciem nie ma problemu, ma w dzien jedna drzemke, wlasnie teraz ja bujam, a wieczorem pada przy butli.......ale za to codziennie ok. 22 budzi sie z wrzaskiem
i nie ma bata idzie spac do nas, po 2-3 godz. przenosze ja do lozeczka(jak sama nie zasne) i jest jako taki spokoj.....czasami pokwili przez sen....spi do 6.30 - 7, R. robi jej butle, chasa do 8-9 i potem spimy do 10.30
no prosze, zawsze gdy siedze na BB ona zasypia
i teraz 1-1,5 tylko dla mnie.....nooo prawie obiad musze ugotowac

no prosze, zawsze gdy siedze na BB ona zasypia

a mjoja Alka wróciła od kilku dni do drugiej drzemi w dzień, nawet jej to nie przeszkadza w normalnym usypianiu wieczorem, całą nockę przesypia, czasem się wierci aż znajdzie smoka, pakuje go do paszczy i śpi dalej

a zuzu obudzila sie dzisiaj o 6.40 i pewnie poszla by spac dalej , ale tatus wlazl do jej pokoiku po zostawiony tam notatnik ...no i jak go mala zobaczyla to ani mysli spac ..wiec juz jestesmy na nogach zaraz cos zjemy i pewnie za jakies 30 minut dalej uderzy w kimono 

a moje dziecko wczoraj usneło po 1 i to z wielka łaska i krzykiem
no więc teraz jeszcze śpi a juz od godziny conajmniej powinna wojować no ale przeciez dzis robimy badanie krwii i do 9 musimy sie zjawic w labolatorium, to czemu by matce planów nie pokrzyżować

reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Dziewczyny, wspolczuje nocek, chociaz i u nas nie jest kolorowo, bo po jednej jedynej takiej spokojnej nocce jak wtedy co pisalam juz nie bylo takiej drugiej - mala sie budzi ze trzy-cztery razy w nocy, prawie zawsze jak my sie kladziemy (a wlasciwie maz, bo ja to robie tak cicho, ze w ogole sie nie przebudza), potem czasami kolo 1, prawie zawsze kolo3-4 i codziennie 5-5.3-. Wtedy dostaje mleko i na szczescie idzie spac dalej. Moj malzonek bardzo niepocieszony jest, ze o tej 5 musi mleko robic i sie wkurza dlaczego nie ja, ale poza tym jednym jego wstawaniem to ja do malej cala nocke sie przebudzam, wiec to chyba nie jest nie fair...