Piotruś też sam schodzi i wchodzi na łóżeczko - z tym nie ma problemów. chodzi o to, że on w nocy się rzuca przez sen, pozycję zmienia setki razy. o tym, żeby spał pod przykryciem to nawet już nie marzę, bo w 15 sekund od przykrycia go, już jest po drugiej stronie łóżeczka...
reklama
j teraz sama schodzi a jak jest troche dalej i probuje zejsc to mowie do niej pupa, pupaschodzimy a ta sie odwraca i juz na podlodze jest
hehe... to nieźle!!!
ale masz posłuszna córcie

asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Ewa..tylko do niektorych rzeczy, reszte ma daleko w nosku
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
Hej Misia prawie codziennie wstaje 5-5.30 masakra mleko daje ziuziam i mala drzemka pozniej pisczy bo chce spac ale za bardzo ja wsztystko interesuje wokolo i walczy naprawde walczy jak by to kara dla niej ze ma sie polozyc czemu tak jest co ? przeciez musi spac duzo czy nie od 21 do 5 rano to malo? a w dzien ze dwa razy po 30min
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Hej Misia prawie codziennie wstaje 5-5.30 masakra mleko daje ziuziam i mala drzemka pozniej pisczy bo chce spac ale za bardzo ja wsztystko interesuje wokolo i walczy naprawde walczy jak by to kara dla niej ze ma sie polozyc czemu tak jest co ? przeciez musi spac duzo czy nie od 21 do 5 rano to malo? a w dzien ze dwa razy po 30min
jesli jest radosna i szczesliwa, to chyba Michasia, do spiochow nie nalezy;-)

kurcze a u nas już tak fajnie było ze spaniem , myślałam że to zasługa zmiany menu kolacyjnego a tu teraz znowu mi się budzi w nocy ale z takim darciem

za to jak spi w dzień to jak zabita , trzaskanie garami nad uchem jej nie obudzi a wystarczy ze zadzwoni telefon , nie ważne jaki sygnał zaraz krzyk

za to jak spi w dzień to jak zabita , trzaskanie garami nad uchem jej nie obudzi a wystarczy ze zadzwoni telefon , nie ważne jaki sygnał zaraz krzyk

redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
zlokalizowalam przyczyne nocnych krzykow, wylazi gorna trojka, czerwone dziaslo az milo

sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
zlokalizowalam przyczyne nocnych krzykow, wylazi gorna trojka, czerwone dziaslo az milo![]()
U nas od 2 nocy podobnie - chyba skonczy sie to pojawieniem sie ktorejs z gornych jedynek

reklama