reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Oby Wasze maluszki w koncu zaczely normalnie sypiac, bo padniecie dziewczyny przez takie pobudki!
U nas, odpukac, jest super. Bylo kilka nocy nieciekawych, ale to przez zeby. Teraz spi naprawde dobrze. Zasypia ok. 21-22 i spi do samego rana! Wczoraj obudzila sie przed 7, wzielam ja do lozka, wypila butle mleka i spalysmy do 10
Gdyby nie moj tata, ktory przed wyjsciem do pracy wszedl do sypialni sprawdzic czy zyjemy ;-) to pewnie spalybysmy jeszcze dluzej.
A dzisiaj o malo nie zaspalam do pracy, bo sie przebudzilam, patrze na zegarek a tu 8:12!
Expressowy poranek z ubieraniem, malowaniem i karmieniem Sarki :-) ktora musialam niestety obudzic, a spala kamiennym snem - to chyba przez ta pogode.
U nas, odpukac, jest super. Bylo kilka nocy nieciekawych, ale to przez zeby. Teraz spi naprawde dobrze. Zasypia ok. 21-22 i spi do samego rana! Wczoraj obudzila sie przed 7, wzielam ja do lozka, wypila butle mleka i spalysmy do 10

A dzisiaj o malo nie zaspalam do pracy, bo sie przebudzilam, patrze na zegarek a tu 8:12!

ja już nic nie mówię o śnie Piotrka, bo... budzi się z krzykiem i usnąć może li i jedynie wtulony w mamusię :sick: w nocy rzuca się po całym łóżku, ja prawie nie śpię, bo mimo, że śpi od strony ściany to nigdy nie wiem, czy nie znajdzie się na krawędzi tak wędruje... porażka 

redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
ja już nic nie mówię o śnie Piotrka, bo... budzi się z krzykiem i usnąć może li i jedynie wtulony w mamusię :sick: w nocy rzuca się po całym łóżku, ja prawie nie śpię, bo mimo, że śpi od strony ściany to nigdy nie wiem, czy nie znajdzie się na krawędzi tak wędruje... porażka![]()
u nas tez to samo...tylko,ze spi w srodku i pilnuje ja i R., bo ona wlazi przez sen na niego, a on w nocy nie kumaty.....a jak zacznie i ona mi tak chrapac jak jej ojciec, to oddam z doplata

asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
u mnie na razie jest dobrze, ale do czasu, jak tylko zeby sie pojawia to tez bedzie jazda
dziewczyny, zycze wytrwalosci
dziewczyny, zycze wytrwalosci
u nas było dzis troszke lepiej, mała miała tylko jedną pobudke ok 12. spała do 9
wiecie co my jakos nie potrafimy spac razem z julką... od początku mała śpi w łóżeczku i pewnie na palcach jednej ręki policzyłabym noce, gdzie mała spała z nami...

wiecie co my jakos nie potrafimy spac razem z julką... od początku mała śpi w łóżeczku i pewnie na palcach jednej ręki policzyłabym noce, gdzie mała spała z nami...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja Sare biore od czasu do czasu do siebie, ale to nad ranem jak zdarzy sie jej obudzic. I wtedy spie tak czujnie, ze byle ruch malej mnie obudzi.
Zauwazylam w ogole, ze po 2 upadkach z lozka nie nacyhla sie juz na krawedzi glowa w dol tylko jak chce zejsc to kladzie sie nogami w strone podlogi i tak sie zsuwa :-)
Zauwazylam w ogole, ze po 2 upadkach z lozka nie nacyhla sie juz na krawedzi glowa w dol tylko jak chce zejsc to kladzie sie nogami w strone podlogi i tak sie zsuwa :-)
reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
ja tez jak moja mala sie obudzi a chce sobie jeszcze pospac to ja biore do siebie
moja tez sie tak zsuwa, ale ja sama ja nauczylam...mowilam, schodzi sie pupa i pokazalam ze najpierw nozki...i teraz sama schodzi a jak jest troche dalej i probuje zejsc to mowie do niej pupa, pupaschodzimy a ta sie odwraca i juz na podlodze jest
moja tez sie tak zsuwa, ale ja sama ja nauczylam...mowilam, schodzi sie pupa i pokazalam ze najpierw nozki...i teraz sama schodzi a jak jest troche dalej i probuje zejsc to mowie do niej pupa, pupaschodzimy a ta sie odwraca i juz na podlodze jest