reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

reklama
chodzi o to, że on w nocy się rzuca przez sen, pozycję zmienia setki razy. o tym, żeby spał pod przykryciem to nawet już nie marzę, bo w 15 sekund od przykrycia go, już jest po drugiej stronie łóżeczka...
U nas jest to samo:no2::shocked2: Ale do tego jeszcze budzi się w nocy do cyca- wykańczalnia:no:

AgaMonika to trochę z innej beczki, ale zauważyłam, że data Waszego ślubu jest taka jak mojego - 12.06.2004 roku :-)

Jezeli chodzi o spanie w ciagu dnia to w domu nie ma mowy chocby o 10 minutach drzemki, tylko i wylacznie na spacerze potrafi przespac 1-2h.
A w nocy spi super, nie narzekam :-)

Jeśli chodzi o spanie naszego wróbelka to od początku były kłopotki. Do czwartego m-ca miała kolki, więc płakała całymi dniami:-:)-:)-(. Jak zasnęła na 1h to byłam przeszczęśliwa. Potem tak zostało, przez następne miesiące mała spała tylko 3h dziennie. Teraz śpi 2-3 w dwóch porcjach: 1h -1.5h przed południem i resztę po południu. Wolałabym, żeby spała dłużej po obiedzie, ale jakoś lubi tą drzemkę przed południem. W nocy śpi od 21.30-7.00.

Antolka, ciesz sie, ze mala Ci noce przesypia :-)
Musiala sie wycierpiec biedna przez te kolki - dobrze, ze minely!

antolka- dobrze,że ze snem małej jest juz ok!!! moje dziecko nie dawało mi spac w nocy przez cały okres karmienia piersią- czyli do 9 miesiąca... teraz jest juz lepiej - budzi się 2 razy na jedzonko- ok 1 i 5

reklama
wiecie co ja juz sił nie mam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
usypia to moje dziecko najwczesniej ok 22-ej, najpóźniej ok 1 w nocy a wstaje o 5:wściekła/y:w dzień góra 45 minut drzemki , mam wrażenie że to połączenie robocopa z terminatorem:no: jak juz sie obudzi to sama nie uśnie tylko drze paszcze a jak na nia nie zwracamy uwagi to dokucza czyt. ciągnie za włosy, wkłada palce ... wszedzie, gryzie nas w nosy a dzisiaj przy kontroli czy aby napewno mama śpi chwyciła mi powieke i pociagła ja do góry :szok:no to mama juz nie spała:wściekła/y:

Do góry