reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

dzisiaj mi się dziecko zbuntowało i spać nie chce, o tej porze to już powinna z godzinę spać, wyciągnęłam ja w końcu z łóżeczka bo tylko tata i tata, zobaczymy czy później pójdzie się drzemnąć, mam nadzieję, bo do wieczora daleko:tak:

reklama
dzieci przechodza przez takie rozne fazy :d

u nas skolei mala wieczorami chce zostac jak najdluzej "na chodzie" bawic sie i szalec a rano by spala do popoludnia wr :D

czy wsze maluchy budzą sie jeszcze w nocy??
moja dość czesto ostatnio ok. 2 jest darcie niesamowite, daje jej pić i usypia przytulona, nie wiem jak to bedzie jak zostanie sama w pokoju co nastąpi lada dzień:baffled:
wydaje mi sie że ona juz jest na to gotowa , gorzej ze mną , uwielbiam jak usypia do mnie przytulona, wiec nadal tak zasypia popołudniu i wieczorem:zawstydzona/y:chyba przez moje zachciewajki sama zrobie sobie problem....

oj mada mada :D

u nas mala sie nie budzi w ogole ufff, nie moge narzekac bo mala sie budzila tylko przez niecale 2 mies po urodzeniu i od tamtej pory przesypia cale nocki - nie wiem jakby to bylo z kolejnym dzieckiem hihi :D

Moja prawie zawsze przesypiała noce. Jedynie czasem jak jej się coś złego sni to potrafi sie obudzić, a tak śpi do rana.

mada już ją przenoś do swojego pokoju, bo masz rację z tą Twoją zachciewajką;-)
Alka śpi od zawsze bez problemu, tylko w przypadku choroby się budziła, tfu tfu byle tak dalej;-)

Sara przesypia ladnie cale noce, czasami przebudzi sie na picie, ale ja nie musze jej w tym towarzyszyc, bo butle ma przy sobie, sama bierze, pije i zasypia :tak::-)
Teraz od 2 dni troche jeczy w nocy przez sen (ale minimalnie), bo trojki sie jej przebijaja, tzn. jedna sie juz przebila, a druga w trakcie :sorry2:

Ogolnie nie narzekam, super sypia :tak:

reklama
Do góry