reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

reklama
Niestety wody nie tknie :no::baffled:
Pije cienka herbatke albo mocno rozcienczony sok :sorry2:

I nawet nie wiem ile razy sie budzi ;-)bo sama sie "obsluguje", ale pewnie sie budzi skoro rano zazwyczaj butla jest oprozniona ;-):-D
chyba że Sarka do pampersa przelewa:-p
Alka też wody nie lubi, najlepiej soki albo herbatka hippa, zwykłej herbaty nie lubi, ostatecznie jeszcze wodę z syropem owocowym wypije...

Sara wody sie napije, ale ze szklanki, z butli nie ma mowy :no:
A w nocy pije butle, wiec jak juz pisalam tylko rozcienczony sok albo herbatke :sorry2:

jak w temacie wątku: druga usypianie na noc bez problemu w nowym łóżeczku, ale w dzień było fatalnie, skakała i skakała, ale nie wychodziła na szczęście z niego, musiałam dwa razy wejść do pokoju i w końcu usnęła:-D

U nas w nocy spanie bez przerwy (chociaz robi sobie sama male przerwy na picie, bo rano butla zazwyczaj oprozniona:-p) od ok. 22:00 do 8:00 (srednio), a w ciagu dnia zazwyczaj jedna ok. 1.5h drzemka :tak:
Dzisiaj sie jej drzemka przedluza, bo dalej spi, wiec pewnie bedzie wojowac do polnocy :-p
Spi w pampersach, musi, bo jak sie budzi to sa przesiurane :baffled::sorry2:

u nas natomiast odpukac nie ma zadnych pobudek w nocy :d mala spi zazwyczaj (jak jej nie budzimy wczesniej ) od 22-10 rano czasami jej sie przysni i do 12:D w ciagu dnia drzemke sobie ucina 1-1,5h srednio :)

u nas natomiast odpukac nie ma zadnych pobudek w nocy :d mala spi zazwyczaj (jak jej nie budzimy wczesniej ) od 22-10 rano czasami jej sie przysni i do 12:D w ciagu dnia drzemke sobie ucina 1-1,5h srednio :)
Domiska, a Szantusia spi z pampersie czy bez?? Niezly ma sen ta Twoja corenka :tak::-) Sara kiedys tez potrafila spac do 10, ale w tej chwili budzi sie codziennie ok. 8:00 niestety :sorry2:

reklama
wczoraj Alka teściowej nie usnęła po południu, dwie godziny leżała i gadała, ale jak przyjechałam z pracy to usnęła mi w 5 minut:-p, no i muszę pochwalić moją niunię, 4 spania (nocki i dzień) z suchą pieluchą:-)

Do góry