Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super !!!!!Maja przespała cała noc w nowym łóżeczku-bez płaczu itp Hurrrrrraaaaa Mam nadzieje ze tak już zostanie i nie jest to jednorazowy wybryk ;-)
Powiem wam szczerze, jest ciezko, szkoda tylko, ze nikt mnie nie uprzedzil, ze tak ciezko jest odstawic maluszka, teraz mam taki kryzys, ze nie wiem, czy kiedys jeszcze zdecyduje sie na karmienie piersia....
Ale wierze, ze bedzie lepiej.
Trzymajcie za nas kciuki.
Acha, plan jest taki, zeby za kilka dni (jak laktacja sie juz cofnie) wycofac te pozostale dwa karmienia. No a jak bedzie w praktyce, czas pokaze.
Pozdrowka dla mam meczacych sie z usypianiem, odstawianiem, nocnymi pobudkami![]()
(...)trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&
Ilona super:-)
Pianistka 3mam kciuki aby wszystko dobrze poszlo.(...)
Pianistko trzymam kciuki bardzo bardzo mocno i aż mi się płakac chce jak myślę że mnie to czeka(...)
Pianistka trzymam kciuki!!!! bardzo mocno!!! (...)
Maja przespała cała noc w nowym łóżeczku-bez płaczu itp Hurrrrrraaaaa Mam nadzieje ze tak już zostanie i nie jest to jednorazowy wybryk ;-)
ja odwracam sie a ON STOI ZA MNA :O
(...)Pianistka[/B] a czemu chcesz odstawić od porannego karmienia skoro młoda butli nie weźmie? Bo jak dasz pierś to mała pośpi dłużej, Ty będziesz też wyspana. Z czasem mleczko zaniknie i mała sama zrezygnuje(...)
Pianistka a moze lepiej wziasc i zabrac wieczorne karmienie ? na wieczór łyzeczka moze nakarmisz jakas kasze czy cos ... a z rana cyce ... ?