reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

Asia się chyba przestawia na jedną drzemkę, albo ma skok rozwojowy albo zęby idą choć żadnych nowych nie widzę :/

Ech chciałam pisać dlaczego ale mi się odechciało :| w każdym razie marudzenie, marudzenie i marudzenie a do tego, zgadnijcie co? otóż - marudzenie :/

reklama
Gosia jak jedzenie w nocy ????
my od nowa zaczynamy chyba albo wezme ktoregos dnia całkiem odstawie ;/

Pawel dzis 2 drzemki po 30 min ! ;/ zeby napewno eh ... biedulka

Kasiu u nas jest kasza miedzy 20-21(zalezy ile spi w dzien) i na tym daje rade do 4 potem steka steka czasami jeszcze godzine daje rade i o 5 je (ale nie za duzo) a czasami da rade bez amu do 6:-)a max do 7 lezy...

Asia się chyba przestawia na jedną drzemkę, albo ma skok rozwojowy albo zęby idą choć żadnych nowych nie widzę :/

Ech chciałam pisać dlaczego ale mi się odechciało :| w każdym razie marudzenie, marudzenie i marudzenie a do tego, zgadnijcie co? otóż - marudzenie :/

U nas też maruda sie zrobiła, już wymiekam.

u mnie maruda straszna, ale usprawiedliwiam to straszliwym katarem (to już 4 raz od pół roku :/..... ). no i chyba zęby idą też, ale nie daje sobie sprawdzić.

Ze spaniem niestety samodzielne uśnięcie, ani przespanie 7 godzin nie powtórzyło się jak na razie. Łóżeczko znów skręciliśmy, teraz usypiam na rękach karmiąc, odkładam, ale z powodu kataru w połowie nocy i tak ląduje u nas w łóżku bo mi jej żal...

u mnei tez marudzenie wielkie i stawiam na zeby !! chociaz ze spaniem jest ok ale musze cos zrobic z tym jedzneiem nocnym choc postepy są ...
kiedys
19 mleko150ml
23 mleko 150ml
1-2 mleko 150ml
4-5 mleko 150ml
ok.7 mleko 150 ml

jak malutkie dziecko !!

a teraz:
19-20 mleko 150ml
ok.2 mleko 150ml
ok. 5-6 mleko 150ml

:D