Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zrobilam jeszcze inaczej - z jednej strony lozeczka jest plac zabaw-karuzela, grzechotki, maskotki, a z drugiej strony zdejmuje na noc przewijak, rowniez polozylam ochraniacz na szczebelki, ale innego koloru i tam jest miejsce tylko do spania. Joasia zasypia tam bez problemu bo nie ma zabawek ani nic co mogloby ja zainteresowac.
Moja w łóżeczku spędza chyba najmniej czasu. Najczęściej jest w leżaczku, albo na kocyku.
szkoda, że nie kupiłam łóżeczka z opcją bujania, albo chociaż z kółkami, wtedy wydawał mi się to zbędny bajer...
ja mam lozeczko i z opcja bujania i z opca wibracji i z kółkamiPodoba mi się ten pomysł, spróbuje. Nie wiem do końca czy u mnie to jest kwestia zabawek - bo ten płacz gdy próbuję ją nakłonić do zaśnięcia w łóżeczku jest naprawdę rozpaczliwy. Zobaczymy - ale spróbuje z tym zdejmowaniem przewijaka i urządzeniem dwóch kącików w łóżeczku. Eh... szkoda, że nie kupiłam łóżeczka z opcją bujania, albo chociaż z kółkami, wtedy wydawał mi się to zbędny bajer...
U mnie to samo - ale w łóżeczku jest karuzelka![]()
Kółka zawsze mozesz dokupic i przykrecic ;-)
kółka pewnie też ci niepotrzebne ;-) wiem bo mam to samo , wolę małego posadzić do huśtawki albo na leżaczekja mam lozeczko i z opcja bujania i z opca wibracji i z kółkamioczywiscie wszytsko bylo potrzebne a w rezultacie nie uzywamy ani wibracji ani bujaka hehehe

racja moze pozniej sie przydadza zeby lozeczko przewiesc do 2 pokoju itp... (mam turystyczne)kółka pewnie też ci niepotrzebne ;-) wiem bo mam to samo , wolę małego posadzić do huśtawki albo na leżaczek![]()
ale 40 sek od czego? od wyjecia butli z buzi podczas ostatniego karmienia ?Jesli chodzi o usypianie to Sonia chyba pobiła dzisiaj wszystkie dzieciaczki na forum
USNĘŁA W CIĄGU 40SEKUND![]()
Podoba mi się ten pomysł, spróbuje. Nie wiem do końca czy u mnie to jest kwestia zabawek - bo ten płacz gdy próbuję ją nakłonić do zaśnięcia w łóżeczku jest naprawdę rozpaczliwy. Zobaczymy - ale spróbuje z tym zdejmowaniem przewijaka i urządzeniem dwóch kącików w łóżeczku. Eh... szkoda, że nie kupiłam łóżeczka z opcją bujania, albo chociaż z kółkami, wtedy wydawał mi się to zbędny bajer...
U mnie to samo - ale w łóżeczku jest karuzelka![]()
jedyne jakie akceptuje to bujanie w foteliku...Kółka zawsze mozesz dokupic i przykrecic ;-)

Jesli chodzi o usypianie to Sonia chyba pobiła dzisiaj wszystkie dzieciaczki na forum
USNĘŁA W CIĄGU 40SEKUND![]()

Karmilam na fotelu - a wlasciwie dawalam herbatke po kapieli bo dzis jadla godzinke przed kąpiela. No wiec dalam herbatke, odbiłam, zanioslam do łóżeczka, przykryłam, pocałowałam, poglaskalam, dałam smoka (tutaj czas start ;-) ) poszłam zgasić lampkę przy swoim łóżku i odpalić nianie... odwracam sie a ona już śpi :-)racja moze pozniej sie przydadza zeby lozeczko przewiesc do 2 pokoju itp... (mam turystyczne)
ale 40 sek od czego? od wyjecia butli z buzi podczas ostatniego karmienia ?