• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

Iza bardzo podoba mi się ten wózek, który wybrałaś :)
ja chyba kupię Jedo Bartatinę Alu Plus w wersji klasycznej, kolor granatowo waniliowy nr 308 z beżowym stelażem. Chociaż zastanawiam się nad wersją elegance z białymi kołami, bo i tak muszę zdjąć koła jeśli będę go pakować do bagażnika. głównie spędzam czas w terenie, mieszkam koło lasu, dużo wyjeżdżamy w plener więc zrezygnowaliśmy z miejskiego wózka.

reklama
Iza bardzo podoba mi się ten wózek, który wybrałaś :)
ja chyba kupię Jedo Bartatinę Alu Plus w wersji klasycznej, kolor granatowo waniliowy nr 308 z beżowym stelażem. Chociaż zastanawiam się nad wersją elegance z białymi kołami, bo i tak muszę zdjąć koła jeśli będę go pakować do bagażnika. głównie spędzam czas w terenie, mieszkam koło lasu, dużo wyjeżdżamy w plener więc zrezygnowaliśmy z miejskiego wózka.

^^ super :)
Mi powiedzieli ze podobno białych kół nie ma tylko biało czarne :/ i ze białe koła z czasem żółkną bo ja tez wlasńie takie chciałam :/ będę dzwonić do prdućenta w pon
Ja niby jeszcze po mieście będę jezdzic ale strasznie mi zależy na duuuuzych kolach i zeby mały był do 6mies w gondoli- wozek przetestuje a potem najwyżej sprzedam :P

^^ super :)
Mi powiedzieli ze podobno białych kół nie ma tylko biało czarne :/ i ze białe koła z czasem żółkną bo ja tez wlasńie takie chciałam :/ będę dzwonić do prdućenta w pon
Ja niby jeszcze po mieście będę jezdzic ale strasznie mi zależy na duuuuzych kolach i zeby mały był do 6mies w gondoli- wozek przetestuje a potem najwyżej sprzedam :P

Szkoda, że nie ma białych. Ale te biało - czarne też są fajne i może bardziej praktyczne. Jakkolwiek słowo "praktyczne" rzadko bytuje w moim słowniku :)) Też rozważałam ten kolor, co ty - na próbniku wygląda super.

Wiesz one sa białe ale z czarnym paskiem na osi i nie wyglada to zle (choć wiadomo ze białe to białe hehe) a prawda jest taka ze wózek ma sie nam podobać bo dziecku i tak bedzie wszystko jedno hehe

IzaV ja jeszcze z gondolą nie miałam przyjemności w x-runie. Co z nią nie tak?
Zdecydowanie uważam, że ten drugi wózeczek o którym piszesz bardzo bedzie do Ciebie pasował:)

No wlasnie ja planuje gondole na min 6-7miesiecy w xlanderach jest mała 74cm, tylko na płasko i jest dość wąska (jak na moje oko ;P )- zwerza sie przy nozkach, no i mi kolory nie podeszly hehe...a z tego co lekarz mówił raczej będę miała duże dziecko -jedna stara wietnamka na marywilskiej stwerdzila ze z 4-4,2kg bedzie miał lol
ale spacerowke UWIELBIAM!!! Jest super!! No i te krzywe koła i ręczny hamulec, w ogóle jest taki zgrabny ;))) napewno idealnie sie nadaje do uprawiania spotów!
Ja sie zastanawiam czy nie spróbować ich ściągnąć na rynek francuski przynajmniej tego xruna bo u nas to by sie super sprzedało!

No wlasnie ja planuje gondole na min 6-7miesiecy w xlanderach jest mała 74cm, tylko na płasko i jest dość wąska (jak na moje oko ;P )- zwerza sie przy nozkach, no i mi kolory nie podeszly hehe...a z tego co lekarz mówił raczej będę miała duże dziecko -jedna stara wietnamka na marywilskiej stwerdzila ze z 4-4,2kg bedzie miał lol
ale spacerowke UWIELBIAM!!! Jest super!! No i te krzywe koła i ręczny hamulec, w ogóle jest taki zgrabny ;))) napewno idealnie sie nadaje do uprawiania spotów!
Ja sie zastanawiam czy nie spróbować ich ściągnąć na rynek francuski przynajmniej tego xruna bo u nas to by sie super sprzedało!
Kolory są słabe. Ja bym wzięła różowy ale mój mąż nie będzie z takim biegał zbyt chętnie:-D Dla mnie spacerówka jest taka bardzo miękka i turystyczna. Na pewno na 7 miesięczne dziecko tak jak mówisz. Obczaję jeszcze jaką gondolę mam w starym wózku bo tam mi się dzieci mieściły;) Dla mnie największym plusem jest to, że ma te pompowane koła i jest przy tym mega tani. Te 5 lat temu jak kupowałam wózek to pompowane koła były luksusem od 2,5 tys w górę chyba.

Świat dziecka na towarowej i w markach (obok ikei) i na przeciwko kina Femina (nie wiem jaka to ulica haha), odrazu uprzedzam ze świat dziecka jest mega drogi, 400zl przebicia na wózku :szok: ... Jeszcze chce w pon/wt poszukać ofert cenowych, bo na model jestem już w 100% zdecydowana :))) tylko trzeba czekać 4-5tyg na realizacje :D - mam nadzieje ze można zamówić bezpośrednio

kasia, a ten szarobordowy? On jest całkiem unisex :)) w sumie gdyby nie ta nieszczęsna gondola to pewnie wzielabym wlasnie ten wózek i ten kolor. Aaa i ta spacerowke sama w necie można za 999zl kupić !!! Myśle ze za rok kupię go sobie :P

reklama
Szafirek i ten fioletowy podszarzały są w miarę. Z gondolą widziałam za 1200 chyba w necie. Ja jeszcze to przetrawię i może coś innego mi w oko wpadnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry