reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

co do tej karuzelki tez mis ie baaardzo podoba ale ma mnej utworow itd i powiem wam nie licytujcie uzwyanej jak bedzie cena wieksza niz 110 zl!!! bo na allegro nowiki byly za 130 chyba i mnostwo ludzi je bralo!!!!

Ewe widze ze zdecydowalas sie jednak na Natalie a nie Voyagera! ale super ze masz taki wozek jak ci sie podoba i ze masz!!! wiem jaka to ulga bo ja tez bylam bardzo zestresowana:(

a ja mam glupie pytanie:( w gondoli sa szelki mozna je wlozyc tez do nosidla....ee jak to wytlumaczyc...na poczatku nasze dzidzie bede jezdzic w tym usztywnianym prawda?? a wtedy tez sie pasami przypina czy cos? a pozniej jak chce sie wlozyc do gondoli to jak jak sa pasy? moze je sie wyjmuje? heh tak samo nie wiem ile spiworkow i tych ochraniaczy mam zalozyc na poczatek. czy wszystkie? normalnie mam straszna zamotke...wiem tylko to ze ze spiworka odepne gore i mala bedzie jezdzila pod kocykiem akrylowym:)

reklama
Lilith, na Natalie musiałam się zdecydować bo mnie fundusze do tego zmusiły, niestety nie wygrałam w totka, nie znalazłam na ulicy dużej gotówki. Więc wziełam ten zakup na rozsądek, bo jakby na to niepatrzeć to jeszcze miałam trochę zakupów typu podgrzewacz, przewijak itp
Jeżeli chodzi o gondole to chyba nie zrozumiałam.Jest tak jak piszesz, dzieci w gondoli jeżdżą w tym usztywnianym i nie przypina się pasami. Dziecko musi mieć luz w wózku, przecież musi sobie wziąść nogę do buzi ;) czy położyć je na brzuszku. A zapina się dopiero jak jest spacerówka, żeby sobie nie wyszło z wózka w trakcie jazdy. Jednak nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałam i czy wogóle piszę na temat :p

A mi sciagneli w koncu fotelik i parasolke do Marity, ktora od momentu zakupienia lezy u Dziadka (stad i nie wklejalam jeszcze fotek).

I jest tak:
1)Moj maz - w trasie.
2)Moje nogi - w rozsypce uniemozliwiajacej niemal chodzenie.
3)Moj Tata - bardzo chetny do odbycia podrozy do Wolsztyna i odebrania brakujacych elementow.

Tylko:
1)czy Tata na pewno zalapie o co chodzi z adapterami i tym wszystkim do wozka, ktorego nie widzial na oczy
2)czy Tata, jako typowy facet, zauwazy w razie czego np. roznice w kolorze gdyby okazalo sie, ze sciagneli mi cos innego
3)czy nie okaze sie, ze cos jest nie tak, jesli osobiscie tego nie przypilnuje...??

mam dylemat, poniewaz:
1)nie ma auta, ktorym mozna byloby mnie tam zawiezc, by uniknac nieporozumien, a podrozy autobusem moge nie wytrzymac
2)wozek i wszystko najpewniej w dalszym ciagu zostana u Dziadka, wiec nawet, jesli cos bedzie nie tak, to nie bede o tym wiedziec, a potem moze byc za pozno na jakies uwagi

Heksa, zrezygnowalam z tej aukcji bo trochę się bałam. Po pierwsze sprzedający ma tylko 2 komentarze a to za mało żeby tak po prostu z góry komuś przelać pieniądze na konto. A po drugie w tytule aukcji było napisane "nowa" ale w opisie było coś dziwnego cena 120 zł - (nowa 240 zł ). Tak więc poprosiłam o wycofanie ze strachu. Aha no i jeszcze stwierdziłam że wolałabym karuzelkę z tym projektorkiem w gwiazdki a nie motylki, więc jeszcze się wstrzymam i poszukam troszkę.

kropecka Dieki za odpowiedz ja mówie tak pytam bo ja zielona w tym wszystkim! a ta cena 120zl tez widzialam ale nie skojarzyłam, poza tym cały czas jestem jeszcze w tamtej aukcji tylko teraz sie nie wychylam
moz udzielił porad i kazał czekac na 5min przed koncem co sie bedzie dzialo. Jeszcze raz dziekimoze kiedys to wszystko opanuje!

w geancie ta karuzela kosztuje 199 zł więc dużo bardziej się na allegro opłaca - nawet za 139 zł z ceną "kup teraz"

Ale zobaczcie też te karuzelki:

7560627zoom5zr.jpg

7560634zoom0qq.jpg

7560453zoom9pd.jpg

śliczne, no nie ?

reklama
witam dziewczyny a ja dalej bez wózka :( chora byłam i nie maiłam czasu szukać łózeczko mam poskładane komoda kupiona pokoik pomalowany jeszcze trzeba umyć okna:) ale jeszcze mam robotników na balkonie kładą kafelki matko syf w całym mieszkaniu załamuje mnie to!!!

Do góry