Dobry wieczór
Po długiej nieobecności "odkurzyłam" ten wątek. :laugh: :laugh:
Mój Kuba też chodzi już do zerówki. Musze się pochwalić ze bardzo zmienił sie od ubiegłego roku, kiedy to pisałam o jego lękach. (1 i 2 strona tegoz wątku) Przestał bac sie burzy i wiatru, na rowerze jeździ jak szalony, kąpał sie w morzu i u babci chodzi sam na podwórko, gdzie bawi sie z innymi dziecmi. Do przedszkola (tzn zerówki) Poszedł z wielkim lękiem, ale okazało się że strach ma wielkie oczy i mój Kuba teraz bardzo chętnie chodzi. :laugh: :laugh:
Jesli chodzi o jazde na dwóch kółkach, to już nie ma z tym problemów. Całe lato przejeździł na rowerze, nauczył się jeździć trzymając kierownice jedną ręką, a także kombinuje bez trzymanki. :

:

:

Podnosi przednie koło do góry i wogóle wyczynia niestworzone historie na tym rowerze.... czasami az mi sie włos na głowie jezy jak to widzę. No ale milcze jak grób, aby nie zniechęcić znowu mojego zucha.
Jesli chodzi o podręczniki do zerówki, to Kuba ma zerówke w przedszkolu, a za komplet książek łącznie z podręcznikiem do religii ( :

) zapłaciłam 80 zł. w sumie jest 8 książek. Cwiczenia i podręczniki. Do tego wyprawka typu zeszyty kredki i takie tam bajery wyniosła 50 zł.... o zgrozo... co bedzie za rok??? :

:
Fajnie, że isę rozwija ten wateczek. Pozdrawiam wszystkie mamusie szesciolatków ( i nie tylko), a w szególności wrześnióweczkę Kariokę ;D ;D
Miłego wieczorku mamuśki :-*